Da,si am si motivele potrivite:
1.Modern
2.Are foarte multe aplicatii
3.Super tare
4.Se aude bine cin vorbesti\vorbeste
5.Se aude tare, camera merge bine
Bună.
Totul depinde de utilitatea lui și posibilitate financiară a cumpărătorului.
E ok.
Pa, pa.
Pai eu l am vazut pe net si este super dragut seamana putin cu iphonul si este foarte ieftin, mi se pare ca e 700lei parca nu mai stiu sigur.eu ti las recomanda.ps si eu vreau sa mi l iau dar pe negru si nu la fleur ok pa
Asa am euu! Mie imi place foarte mult! Poti sa iti pui aplicati pentru android si jocuri si are si o memorie destul de mare. Cel mai mare avantaj e ca arata ca un iphone. Eu zic ca merita!
Este foarte frumos, dar nu e prea bun! Touch-screen-ul este super nașpa! Mai bine ia-ți un Samsung galaxy mini! Este mai bun!
Buna.
Si eu amtelefonul acesta.Si merge mai bine decat Samsung Galaxy mini.Si costa putin cam mult vreo 450 de lei.La mine in Brasov a costat 95 de lei. Sper sa te ajute.
Pa Pa.
Buna! Si eu am Samsung S5830 Galaxy si sunt foarte multumita de el. Mi-am descarcat o multime de aplicatii folositoare. Merge super fain sh chiar nu regret ca mi l-am procurat.
link
Eu zic sa iti alegi un tlf cu versiunea android peste 3.0 daca nu functioneaza naspa nu poti baga muzica app jocuri etc... intelegi
Buna.Am si eu un GALAXY ACE si imi merge foarte bine la un an de folosire. Deci iti recomand sa ti-l ei.