Nu il prea recomand din cauza ram-ului, care este foarte mic, iar telefonul o sa mearga foarte incet. Mai bine mai pui niste bani si iti iei ceva cu 1 gb ram.
Ms, dar te rog sa imi spui ce pot sa imi cumpar mai bine? Maxim, maxim, maxim pana in 765 lei.
Si eu vreau sa-mi achizitonez un telefon, si eu inca ma mai gandesc care dintre aceste modele este mai ok: Vonino Ego QS, Huawei Ascend G510, E-boda Eruption V200 si Gigabyte Gsmart Alto A2. Sunt foarte asemanatoare, cu mici diferente, dar eu m-as duce spre E-boda Eruption V200 si Vonino Ego QS. De vreo saptamana incerc sa ma decid intre acestea 2... Eu iti recomand sa te decizi intre aceste 2 modele, fiind foarte accesibile si cu performante satisfacatoare. Sper ca te-am ajutat! Daca mai ai nevoie de informatii, te rog sa-mi trimiti un mesaj!
Telefonul este destul de bun la pretul lui! nu stiu de unde vrei sa il cumperi da daca il iei de la cineva cu 400 lei faci afacere sa dai 5 mil jum pe el incepe sa nu merite! am umblat pe unul in afara de display care m-a cam dezamagit e foarte ok!