| AvalohAlyn a întrebat:

Ce parere aveti despre caracteristicile, optiunile telefonului Samsung Galaxy Mini(primul aparut acum 2 ani)? Ce aplicatii si ce lucruri/activitati mai pot face pe acest telefon cu sistemul de operare Android?
Va multumesc

Răspuns Câştigător
| StefaniaM a răspuns:

Are Android 2.2 Froyo, si se poate upgrada la 2.3 Gingerbread.Din câte stiu, Gingerbread e cea mai populară versiune Android, deci sigur ii merg multe aplicatiiwinking
Dar mai bine iti cumperi Mini 2, are Gingerbread gata instalat și e upgradabil la 4.1 (Jelly bean), ultima versiune Android lansata

| AvalohAlyn explică (pentru StefaniaM):

Imi poti da o adresa de unde sa instalez versiunea Gingerbread?

7 răspunsuri:
| andy14 a răspuns:

Nu poti prea multe nici temple run, subway surf majoritatea nu merg iti sfatuiesc sa strangi niste babi sa-ti iei Samsung galaxy s plus sau advance.

| AvalohAlyn explică (pentru andy14):

E vorba de tipul S5570

| andy14 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Da stiu am si eu unul nu ti-l recomand doar daca vrei sa vb si sa dai sms nul recomand pentru jocuri

| andy14 a răspuns:

E o prostie mini si mini 2 se misca cu lag mare in jocuri eu am Samsung galaxy s advance strange bani si ia-ti advance dar din model mini si mini 2 sunt o prostie si la mini 2 nu poti sa bagi jelly bean am avut unu si cand sa fac upgrade firewar spune ca 2.3 este ultimul android pentru tel

| andy14 a răspuns:

Armv6 nu merg multe jocuri bafta

| samynța a răspuns:

Pai, intri pe internet si instalezi jocuri :-d.