Eu mi-am cumparat doua de la ei (unul mi-a fost furat). Sunt o firma serioasa. Pe langa telefoane mi-am cumparat si alte piese de la ei si n-am avut probleme.
Telefoanele erau in garantie, nu? In caz ca telefonul se strica... poti merge cu el la orice services sau garantia iti mentioneaza unde anume?
Pe eMag este un serviciu de returnare obiecte defecte. Completezi o cerere care se afla pe site-ul magazinului si vine Fan Courier si ti-l ridica. Trebuie doar sa trimiti totul in cutia originala cu garantia in original (faci si pastrezi o copie) si cu factura in copie. Factura originala o pastrezi.
Buna,
Eu am de pe eMAG si tableta si laptop si telefon si epilator si carti.
E foarte bun, cel mai bun chiar.
Numai bine!
Eu zic ca mai bine de pe tocmai.ro poti sa te intelnesti cu persoana care vinde telefonul sidaca iti place il cumperi daca nu cauti pe altcineva! Bafta :*
Omu vrea telefon nou, ce il trimiti tu sa cumpere sh-uri de pe tocmai?
Se mai plangea unul de pe TPU ca a primit de la cineva o cutie cu carcasa goala de pe site-uri gen Tpcmai.ro, Mercador.ro si altele asemanatoare. Acolo se poate sa ai noroc sau nu. Pe eMag e sigur.
Vreau nou nu ultimul jaf si invata sa scrii
Daca comanzi de la tocmai.ro atunci te poti intalni cu cel care vinde si inainte sa platesti pot sal aprinzi si sa te uiti cum merge 100% vei avea noroc :*