Are un procesor si o grafică ok.
E marca Huawei.
Camera foto nu e unul din punctele puternice insă eu nu clasific un telefon după acest criteriu.
Telefonul ce ai cumpărat e considerat un terminal de gamă scumpă insă la jumătate de preț.
Mie nu mi-ar părea rău să achiziționez un asemenea terminal.
Am un one plus 5T.
Acum puțin timp a ieșit one plus 6. In testele facute, in jocuri, honor 10 s-a comportat mai bine ca one plus 6 care e considerat unul din terminalele cele mai fluide și mai potente.
Așa că...ai făcut o achiziție excelentă.
Nu te ghida după prostimea ce cumpăra doar iphone sau gama ieftină Samsung.
Spun asta deoarece sunt cele ce le preferă majoritatea.
Asta intr-adevăr e trist. Să alegi un telefon după marcă ci nu după caracteristicile sale.
E nemaipomenit.
Ai facut o alegere perfecta calitate preț.
Ma bucur să vad ca există și persoane întregi la minte ce nu cumpără doar iphone sau Samsung.
Baftă și să il folosești sănătos.
Am mai vazut rewiewuri in care se zice ca camera nu e buna ca nu are stabilizarea si nu are luminozitate buna si ca nu arata nici foarte bine aluminiu si a inceput sami para rau ca l-am cumparat. Ce parere ai?
Honor 10 si honor wiew 10 sunt telefoane diferite. Tu la care te refereai?
Sunt telefoane ce impart același procesor.
View e mai mare are o baterie mai bună, o cameră foto mai slabă ca h10 si de asemenea rezoluția display puțin inferioară.
Ca preț e ceva mai scump view. Presupun că e pentru display și baterie. Kirin 970 cu inteligența artificială e printre primii.
Deci ai un telefon bun. Ai ales bine.
Deci a meritat pe deplin cred?
Nu fii pisălog.
Ai facut o achiziție bună.
Acum dă-i utilitate.
Să imi zici cum iți funcționează.
Poti sati pun si acum ca il am de 3-4 luni. Camera cum ai spus nu e cine stie ce. Cind fac pozele imi ies prea luminoase(albe) o nuanta albicioasa. Memorie din plin. Bateria folosita la maxim jocuri wifi google etc rezusta 7 ore daca e la 100%. La jocuri nu am vazut sa aiba probleme. De exemplu Asphalt 9. Si ce sati mai spun. Singurile lucruri de care imi pare un pic rau sunt camera( pozele au o nuanta albicioasa, nu toate) si ca nu are rezistenta la apa, designul cam simplut. P. S l-am luat pe albastru. Stiu vreau cam multe pentru 500 euro?
Apropo nu gasesc huse cu exceptia celei default?
Camera foto e ultimul lucru ce mă interesează la un telefon.
Daca vroiai să faci poze iți luai o camera Nikon nu un Honor.
Poți descarca appde camera Nokia. Poate prin soft reușești să ai calitate mai bună.
Huse găsești pe Amazon.
Are un procesor si o grafică ok.
E marca Huawei.
Camera foto nu e unul din punctele puternice insă eu nu clasific un telefon după acest criteriu.
Telefonul ce ai cumpărat e considerat un terminal de gamă scumpă insă la jumătate de preț.
Mie nu mi-ar părea rău să achiziționez un asemenea terminal.
Am un one plus 5T.
Acum puțin timp a ieșit one plus 6. In testele facute, in jocuri, honor 10 s-a comportat mai bine ca one plus 6 care e considerat unul din terminalele cele mai fluide și mai potente.
Așa că...ai făcut o achiziție excelentă.
Nu te ghida după prostimea ce cumpăra doar iphone sau gama ieftină Samsung.
Spun asta deoarece sunt cele ce le preferă majoritatea.
Asta intr-adevăr e trist. Să alegi un telefon după marcă ci nu după caracteristicile sale.
VasileMoldova întreabă: