Eu am avut numai Samsung pana acum. De curand am luat iPhone 6 si nici nu se compara, e mult mai bun.
Hello, eu detin un Iphone 6 de aproape un an si pot spune ca sunt foarte multumita de el, bateria ma tine cam toata ziua, normal daca nu ma joc sau il utilizez non-stop iar calitatea pozelor sunt foarte bune. Un mic sfat pe care pot sa-ti ofer este sa ii pui o carcasa, este cam fragil.
Am folosit unul.Foarte bun telefonul.Are ecranul mare, bateria excelenta si nu se blocheaza deloc (de obicei niciun iphone nu se prea blocheaza) face pozele foarte clare, dar totusi Iphone 7 il intrece putin, dar si Iphone 6 este un telefon foarte bun, care merita fiecare banut. Daca iti pui si o husa este perfect, risti sa se sparga, nu pot spune ca este foarte fragil ca Samsung Galaxy S6 dar nu este nici la fel de puternic ca un telefon "caramida".
Salut,Simon
Iphone-ul este performant, de la prima versiune
Dar Iphone 6 este extrem si ce-l mai dotat telefon cunoscut pana acum.
Baterie:te tine si 5-6 ore cu fortare maxima(date mobile, net, jocuri, luminizitate maxima, muzica)
Android:Ce-l mai rapid Android cunoscut de 6.0
HDD:32 De GB Memorie Interna
RAM:4 GB RAM
Camera:12mgp(IN MODUL HD 1034p)
Destul de usor
Extrem de rezistent, chiar si la apa!
Placa video:NVIDIA(nu stiu sigur cat si cum)ar stiu ca-i de 512/1GB(iti merg toate jocurile, fara pic de lag)
Succes
Aaaaaaaaandrei întreabă:
denysuka16 întreabă:
publicname întreabă: