O parere sincera:
Nu are performante cine stie ce dar este telefonul perfect daca ai doua cartele si te intereseaza doar sa vorbesti cat mai mult la telefon.
Uite-te si peste parerile celor care l-au cumparat deja: http://bit.ly/10gIIkw
E un telefon destul de simplu, nu e genul de telefon pe care sa iti pierzi timpul jucandu-te sau altceva. In schimb e rezistent si are un design destul de frumos. Si eu am vrut sa imi iau unul la un moment dat insa ma incomodau tastele mici.
Imi plac telefoanele cu tastatura qwerty, insa daca vrei net nu prea te poti descurca cu acesta, nu este touch. Si e si bine ca e dual sim, eu nu am nevoie nu folosesc 2 sim-uri, dar telefonul e bun.
La mine e super....scriu mesajele si umblu pe el la merele fix...mi-a dat un coleg sa umblu pe al lui, care e cu touch nu ma descurcam nici de unele!
Al meu e touch si sincer e foarte bun, navighezi mult mai repede decat cu tastele, te vei obisnui asa e la inceput.
Fiecare se obisnuieste cum poate cu ele!
La mine e foarte bun cel cu taste querty si cele clasice
Da ai drp, mie mereu mi-au placut telefoanele cu tastatura qwerty.
Este foarte bun si eu am avut ...si marca Nokia este o marca foarte buna de telefoane
Ai dreptate la capitolul asta....am avut un Samsung j700 m-a tinut 6 luni! l-am bagat de 2x ori in service si mi-au dat cu flit! de-atunci am zis ca nu mai cumpar alte marci nici daca imi da cineva ceva!
alexandra1111111 întreabă:
Sweet155 întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: