E chiar foarte bun telefonul! Are camera de 5mpx si chiar face fotografi bune; are ecran super sensitiv, deci poti sa umbli pe telefon chiar cu manusile puse. Procesorul e dual de 1Ghz si are 512 ram, iar pentru pretul lui e un Aces.
Ti-l recomand, eu am lumia 920 si cand vedeam 520 ziceam ca e un telefon rau, dar o verisoara de a mea il are si chiar m-a surprins! Foarte manevrabil si rapid. Eu ti-l recomand cu caldura. O seara buna!
Mi se pare destul de fain si performant pentru un low-cost, lumia 520 e un dual core de 1 Ghz. Eu zic ca se merita si nu costa prea mult. Dar un Samsung galaxy S2 e mai bun si mai fain, si nu costa asa mult, e 900 ron.
Dar eu iti recomand GoClever fone 500, GOCLEVER Fone 500 integrează un display de 5 inch cu panel TFT LCD și rezoluție 480×800 pixeli, procesor MediaTek MT6577 de tip dual-core la 1 GHz, PowerVR SGX531 GPU, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB.si costa 664 e mult mai finut si mai fain. Acum depinde de tine
Cu noile Nokia, cu windows este greu de umblat.Adica au un meniu foarte ciudat cu care te acomodezi greu.Si o stiu de la multi prieteni care au Nokia.
Nu ai deloc dreptate! Te poti acomoda mai usor decat cu un android sau Ios. Iar meniul e unul dintre cele mai simplificate! Nu mai recomanda din auzite. :\
Zdog întreabă: