Am doua S7 Edge.Cu primul nu am avut nici o problema.Cu al doilea, din pacate, a trebuit sa ii inlocuiesc placa de baza fiindca telefonul se tot bloca, apoi se restarta din orice, chiar si fara sa il utilizez
Ca posesor de s7 edge, iti spun povestea mea: il am de un an jumate luat nou din magazin, cam jumatate de an poate mai putin bateriea m-a tinut la o incarcare full peste o zi de utilizare acum dupa un an si jumatate tine aproximativ o zi (depinde de cum il utilizezi), daca joci pe el in cateva ore o descarci, daca stai pe Facebook, Youtube te va tine destul de mult. pro pentru baterie! ecranul are culori superbe, de functie edge te vei folosii foarte putin (pentru a apela diferite contacte de acolo sau daca vrei sa folosesti calculatorul) in rest e doar de design, dar un design al naibii de frumos! dupa circa un an de utilizare am inceput sa am probleme cu displayul, a inceput sa prinda o tenta de roz destul de urata ca si cum mi-ar fi deschisa o aplicatie permanenta pe el, lucru ce se observa foarte urat in unele culori. dar depinde si de noroc pentru ca nu toate telefoanele sunt la fel chiar daca sunt acelasi model. as da un minus pentru ecran (strict de intamplarea mea). senzorul de amprenta functioneaza destul de bine, este foarte rapid, am mai fost nevoit sa refac amprenta de cateva ori pe el dar nu a fost nici o problema cu asta. pro pentru amprenta. camerele sunt superbe, au culori destul de dragute, daca te joci putin prin functii chiar poti scoate niste poze reusite. pro pentru camere! telefonul mi s-a blocat de cateva ori ( 5 minute nu am putut sa fac absolut nimic pe el, statea aprins si nu mai reactiona la nimic, nici macar la restart din butoane). are un sunet foarte bun, pro pentru sunet! per total este o "bijuterie" de telefon, este extrem de frumos, eu am varianta gold si sunt extrem de mandru de cum arata. ca final DA iti recomand telefonul dar potu opta si pentru galaxy s8 edge second. daca iti vei achizitiona telefonul iti recomand aa iti iei neaparat! o husa, eu am una flip originala de la Samsung de cand l-am luat si pot sa zic ca e cea mai buna si rezistenta husa pe care am avut-o pe un telefon si a costat in jur de 80 de lei. parere personala galaxy s7 edge cu husa neagra flip e cea mai frumoasa combinatie.