Telefoanele replică ar putea avea probleme chiar și în convorbiri, din cauză că nu sunt obligate să respecte standarde de calitate.
Doar pentru convorbiri, părerea mea e că mai degrabă cumperi un telefon ieftin
Sunt telefoane bune pentru convorbiri, acum depinde si cum vei nimeri tu unul.Eu am avut astfel de telefon si nu am avut probleme cu el, dar l-am tinut putin timp.
Depinde sunt si unele firme bune de facut replici, dar eu unu nu as cumpara ca nu ai nici o garantie
Nu recomand deloc! De exemplu verisorul meu a avut un galaxy s5 replica si eu am avut un star s5280, al meu avea semnal full tot timpul si al lui avea o linie maxim 2, la acelasi operator, plus ca se blocheaza foarte des, nu merge fluent, iti zic eu ca nu merita. El a dat 500 de lei pe replica, si eu am dat 250 pe star s5280, un telefon foarte mediocru, dar macar e de marca si e de calitate, si este peste o replica de s5, imagineaza-ti.
Daca vrei sa te enervezi si sati toci nervi pe un telefon iti recomand sa nu-ti bati joc de tine si sa-ti iei o replica
Bună!
NU-ţi recomand să cumperi "replica" ( fie şi "1:1 replica identica, cu originalul" a ) nici unui model de telefon deoarece nimeni nu-ţi poate "garanta" performanţele acelor modele şi vei avea diverse probleme ( nefuncţionare, defecte, nu vor rula unele aplicaţii/jocuri, etc. )...
NU vă mai "aruncaţi" banii degeaba!
Toate cele bune!
naviDIabLO întreabă:
16iulia16 întreabă: