| Mainbug a întrebat:

Ce parere aveti despre telefoanele xiaomi? are cineva? este rezistent la modul ca nu merge greu sau se blocheaza?

11 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Eu am in casa un mi a1.
la pretul de 210 euro e considerat telefonul cel mai bun.
referinta: calitate pret.
nu are camera foto ca cea a telefoanelor de gama scumpa.
insa are un procesor potent, 4k, 64gb de stocare, 4 de ram, si are Android one. oreo fara personalizare asa cum fac multi fabricanti ceea ce ii taie din fluiditate si buna functionare.
e un telefon excelent la pretul acesta.

| Mainbug explică (pentru gelu1970):

La ăla ma uitasem și eu la Darwin md

Răspuns utilizator avertizat
| D3I3 a răspuns:

Eu am auzit numai pareri bune despre brand. Si la review-uri de telefoane xiaomi in comentarii unii spun despre modele vechi de 2-3 ani ca merg foarte bine.
Canalul de Youtube "darwin md" a facut multe review-uri la telefoane Xiaomi (acolo contine si review-uri la mai multe telefoane, nu doar Xiaomi). Chiar si la recentul Redmi 5.

| fyndtnydt7u a răspuns:

Eu chiar acum folosesc un telefon Xiaomi RedNote X4 și merge perfect. Îl am de vreo lună sau două. Bateria ține și aplicațiile merg fluent.

| Mainbug explică (pentru fyndtnydt7u):

Sunt curios daca se comporta la fel si dupa 2 ani

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Mainbug):

Da' nu-l vrei direct pe viata? laughing

| Mainbug explică (pentru BuLaNNNeL):

Vrei sa dai cateva milioane bune si sa te tina 2 luni? scuza-ma daca esti bogat si arunci cu banii pe geam

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Mainbug):

Nici 2 luni, dar după 2 ani nu mai poti avea pretentii (parerea mea).

| Mainbug explică (pentru BuLaNNNeL):

Pai aia intrebam, daca e de calitate cum sunt unele de merg struna 3 ani pe putin

| fyndtnydt7u a răspuns (pentru Mainbug):

Aici depinde pentru că dacă folosești telefonul pentru apeluri/mesaje/WhatsApp și aplicații care nu solicită îl prea mult, poate să mai meargă și după 2 ani. Am un coleg care se juca non-stop Hearthstone și și-a bulit telefonul în câteva luni.

Întrebări similare