| AdaAlex22 a întrebat:

Ce parere aveti despre telefonul Allview? dar despre iphone 4 s? care credeti ca este mai bun,mai frumos,mai destept, si la moda? eu ma contrazic mereu cu o persoana care are Allview si spune ca telefonul meu(iphone4s)este o porcarie! voi caruia ii dati dreptate?
a)iphone4s
b)Allview

Răspuns Câştigător
| wLt a răspuns:

Eu zic ca Iphonu-l e super bun, parerea mea si mai aratos dar si la moda. Allview, dupa parerea mea nu e prea folosit sau la moda.Nici multi oamenii nu il au. Sper ca ti-am fost de ajutor. Disegneu-l la Iphone 4 e mult mai aratos.Bafta!

4 răspunsuri:
| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Iphone-ul este deja un brand remarcat de toata lumea, acum am vazut ca au inceput sa se dezvolte si celalate branduri, in afara de Samsung, care conduce piata telefoniei mobile.

Eu zic ca Iphone este inca mai bun decat Allview, si "mai la moda".

| aNNtoNyO a răspuns:

laughing Cand compari iPhone cu Allview si te indoiesti e de raulaughing) iPhone este in clasa business man adica pentru oameni de afaceri si nu cum zic alti ca de fitewinking nu este nici un pic de fita dar asa cred unilaughing

Si clar a) big grin

| Killer200 a răspuns:

IPhone e de fite, frumos, chic.
Allview e romanesc.
iPhone 51%
Allwiew 49%
E o diferenta extrem de mica intre ei, adica PRETUL! Si iPhone e destul de perfomant, depinde de ce Allview alegi.

| ady9631 a răspuns:

Iphone 4s e la moda, frumos dar mai destept e Samsung galaxy s3.