Da, j5-ul e mai bun. Și eu l-am cumpărat acum o lună și sunt foarte mulțumit de el. Modelul din 2016.
Daca ai nevoie de un ecran mai mare si unele specificatii putin de tot mai bune da.
Dar nu ti-as recomanda, oricum e alegerea ta.
Pretul e asemanator...am folosit ambele telefoane si cel mai bun mi se pare j5..nici macar o problema nu mi-a facut
Am si eu J5 si sunt multumit de el, e un telefon de buget si isi face treaba foarte bine.
La acelasi pret cu J5 e Huawei P9 Lite. E mai bun P9 Lite, la J5 platesti marca telefonului
Asta daca folosesti telefonul pentru procesor, camera foto si rezolutie. In rest, sunt la fel.
Sa nu iti iei j5 2016, este jalnic, cativa prieteni de-ai mie se plang foarte tare de bug-urile din softul lui.
2015 il recomand, il am si eu, functioneaza foarte bine pentru specificatiile lui.
Ia-ti a5 2015-2016, orice altceva, dar nu j5 2016, multe buguri, se inchide agenda aiurea, melodiile si etc.
J3 (2016) < J5 < J3 (2017) < J5 (2016)
J5 2016 e cel mai bun model daca vrei Samsung. Il gasesti cam la 750 de lei si e decent, avand baterie buna si camera de 13 MP. Toate au AMOLED, iar cel mai bun ecran e pe J3 2017, dar nu cred ca e suficient pentru a depasi J5 2016 din cauza camerei mai slabe.
Eu ti-as recomanda Huawei P8 lite, da de pamant cu toate Samsungurile pe care le-am mentionat aici. E vreo 650 de lei.
Nu recomand Samsung Galaxy J5. Are mama mea versiunea 2016 si dupa 1-2 luni cel mult incepe sa aiba lag...
Didiuxx întreabă:
Katherine20 întreabă:
Radu_Alexx_2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: