Am avut Motorola Defy. E cel mai rezistent telefonul pe care l-am avut pana acum. L-am tinut 2 ani, timp in care a intrat si in apa, si in praf, si in namol. Nu a avut nici o problema. Nokia, nu mai e ce era pe vremuri. Motorola iti aduce avantajul unui sistem de operare puternic. Vine cu 2.1 din fabrica dar se poate face update la 2.3.7.
Eu il recomand, depinde si pretul de achizitie. E un telefon extraordinar in bugetul 4-500 de lei.
Da, se merita. Te poti convinge singur de aici:
http://www.cellbharat.com/......pice-s650/
- Motorola are android 2.1. Daca ti-l cumperi cu speranta ca ai sa treci la 4.0, renunta ca nu poti, daca vrei sa mai ai si telefon. Dar alegerea e a ta.
Nu chiar. Nokia nu sunt cele mai bune. Sunt bune la unele aspecte dar nu cele mai bune. Eu as merge pe Defy. Motorola sunt de incredere. Am avut si eu cateva la viata mea. Am umblat cateva ore cu niste Motorola recent aparute.
Eu nu ti-as recomanda asta deoarece un telefon Nokia este mult mai bun decat Motorola, acum si defy este un telefon bun, depinde de gusturi, dar eu inprincipiu nu as fi de acord...Nokia sunt cele mai bune telefoane eu am unu de 4 ani, un 5230 si sunt foarte multumit de el si acum.
O zi placuta!
Nokia nu mai e ce-a fost. Au facut TELEFOANE bune. Cand vorbim despre Smartphone-uri, au dat-o cu bata-n balta urat de tot.
De un schimb Nokia c5-03 + n97 pe un defy?
Nu stiu ce sa zic. Depinde la cine gasesti.
La un prieten bun..telefonul nu are mai mult de o luna jumate.
Daca are si garantie e bine. Eu am dat Defy-ul meu cu 450 de lei acum 2 luni si el avea aproape 2 ani.
Dar la meniu cum e? Mi s-a parut putin..nu stiu cum sa zic..ciudat. imi place mult meniul de la galaxy ace s5830
E meniul de Android clasic.
Bittersweet07 întreabă: