| Puffi01 a întrebat:

Ce parere aveti despre telefonul Nokia n 900? Spuneti-mi si mie daca vi se pare bun sau rau si de ce... Care sunt partile bune si cele rele. Funda la cel mai rapid raspuns...(si cel mai folositor)

Răspuns Câştigător
| bogdan031196 a răspuns:

Nu mi se pare o afacere prea buna cumpararea acelui telefon e un model destul de vechi gros ecranul este foarte modest s.a.m.d. daca te intereseaza achizitionare unui smartphone te pot ajuta cu placere insa acel Nokia NU MERITA sincer.

| Puffi01 explică (pentru bogdan031196):

Atunci imi poti spune parerea ta despre Htc desire z as vrea sa imi achizitionez unul si vreau sa iti stiu parerea in legatura cu el...

| bogdan031196 a răspuns (pentru Puffi01):

In afara de faptul ca este greu(180 grame) si de calitatea slaba a camerei este ok din punctul meu de vedere.din ce imi dau seama vrei un telefon slide cu tastatura qwerty iar in acest caz desire z este bun.dar mai degraba te poti orienta spre un BlackBerry care are tastatura qwerty si este mai ok.de exemplu un BlackBerry 9800 torch am avut acel telefon si am fost foarte multumit de el insa l-am schimbat deoarece imi place sa schimb foarte des telefoanele-momentan detin un Samsung galaxy nexus.am 17 ani si deja am schimbat peste 20 de telefoane mobile de la diferite brand-uri.
ca si magazine iti recomand:
www.telefoaneieftine.com care au si serviciul Buy-back
www.telefonultau.eu

| Puffi01 explică (pentru bogdan031196):

Singurul lucru pe care nu il stiu despre Htc este daca are rotire auto. la ecran. Crede-ma si eu prima data am vrut acel BlackBerry dar mi s-a spus ca e mai scum si na... (criza...)...

| bogdan031196 a răspuns (pentru Puffi01):

Bineinteles ca are rotire automata a ecranului(accelerometru). uite aici un link cu toate informatiile de care ai nevoie:
http://www.gsmarena.com/htc_desire_z-3421.php

4 răspunsuri: