anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre telefonul Samsung J5 2017? Avantaje si dezavantaje?

5 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Avantaje:
-Ecran destul de ok
-Este destul de subtirel
-Se prezinta cu Android 7.0 Nougat si cu o interfata minunata
-Aplicatiile merg foarte smooth
-Duce jocurile mai mari daca are destula memorie.
-Bateria de 3000mAh
-Aplicatiile de sistem au un design (ca si la restul telefoanelor Samsung) destul de ok
-Are camera pe fata si pe spate, ambele de 13M; ambele camere au blitz
-Prezinta un senzor magnetic
-Dispunde de tehnologia prin amprente.
-Prezinta dual sim
-Se prezinta cu un Device Maintenance (un manager pentru intretinere) ce isi face destul de bine treaba
-Bateria se incarca de la 10% la 90% in o ora si
-Vei iubi textura sticlei/a displayului
-Prezinta un senzor pentru reglarea automata a luminozitatii (la J3 2016 (telefonul meu precedent) nu era prezent (deci este o aditie destul de buna))
-Prezinta difuzorul in partea dreapta (o pozitionare foarte bine gandita)

Dezavantaje (obtinute din experienta proprie):
-Mi-a laguit extrem cam de 2 ori in 5 luni si asta din cauza aplicatiilor din fundal
-De la o vreme (5 luni) daca se strang multe aplicatii ce ruleaza in fundal, telefonul laguieste chiar daca are 200 MB (din 2GB) liberi: de aceea este necesara inchiderea aplicatiilor ce ruleaza in fundal si eliberarea memoriei cu Device Maintenance inainte de a rula un joc.
-Amprentele functioneaza cam ciudat (in sensul ca nu le recunoaste in anumite conditii)
-Nu stiu daca doar al meu face asta insa nu prinde Wi-Fi de la mai mult de 11-12 m in sensul ca "retaua devine indisponibila" desi are 1-3 linii; pozitia in care pui telefonul conteaza daca vrei sa obtii o calitate mai buna a semnalului Wi-Fi: din cate vad, telefonul prinde semnal cel mai bine atunci cand sta cu spatele la routerul Wi-Fi indiferent daca este in modul portret sau rasturnat
-Suportul Samsung este foarte afurisit. Intrebi una si iti spun ca "V-ati referit la X care face Y" sau "Din intrebarea dvs intelegem ca Z", lucruri total paralele cu ceea ce am vrut eu sa intreb; (Am intrebat daca este normal ca aplicatia X sa faca Y si ei imi dau detalii tehnice si cum sa le trimit rapoarte si jurnale de sistem).
-Display-ul costa aproape 700 lei sau mai mult (in caz ca vrei sa il repari).
-Daca e tinut sub razele directe ale soarelui pentru mult timp, se incalzeste uneori fara motiv iar caldura poate fi simtita in spate (bateria cel mai probabil)
-Nu poti ajunge la baterie
-Nu prezinta tehnologia Fast charging
-Carcasa din metal; aluneca
-Telefonul este putin cam greu

andreia67
| andreia67 a răspuns:

E un telefon bun. Avantaje si dezavantaje in comparatie cu ce?
Vezi pe www.gsmarena.com, poti face comparatii cu alte telefoane.

| Strepix a răspuns:

Avantaj: best buy price
- rapid
- dual sim
- rezistent
- 13mp
- Gasesti accesorii oriunde
- Subtire
- Samsung.

Dezavantaje:
- Nu e fullhd.
- Iarna iti ingheata mana cu el din cauza metalului
- Daca scanner de amprente face figuri, trebuie sa dai reset

| serban57 a răspuns:

Se strica usor. Cam toate din gama j 2017 se strica des.

| Shinderiu a răspuns:

Despre J5 2017 Nu știu foarte multe, dar eu am J3 2017 și nu e foarte mare diferenta, când am avut J5-ul era foarte ok, bateoria ținea mult, dar încet încet se mai strica și ele puțin, e normal. Dezavantaje chiar nu știu.