La pretul de 1000 lei, telefonul este o bestie. Procesorul octa core, ram 2gb, camera frontala de 5mp, bateria de 2500mah care nu ti se va descarca foarte repede. Telefonul acesta este mai performant decat Samsung Galaxy S4, cumpara-l cu incredere
Hai nu minca cacao ca te inneci. Procesorul ala octa core si-o ia de la S4 la orice ora. E un pret OK, dar nu compari octa-urile MediaTek cu quad-urile Qualcomm. Cea mai interesanta chestie la UTOK mi se pare garantia aia de 5 ani, in rest sint niste chinezarii rebranduite. Nu o spun cu rautate, am avut ca telefon primar doar chinezarii de prin 2009 incoace si nu ma pot plinge in mod deosebit de calitatea lor.
Intii trebuie' sa reusesti sa il spargi. Eu am scapat din prima zi chinezaria cu touchscreen de la cam 1.5 m pe gresie de i-a sarit capacul de la baterie. M-a tinut vreo doi ani si ceva, timp in care si-a mai luat-o si de asfalt, si de gresie, insa loviturile finale i le-a dat fiica-mea cind avea vreun an si jumate-doi...
Ca specificatii se apropie de Galaxy S4, e un smart foarte bun la pret imbatabil. Si arata foarte bine.