Daca ai uitat de el reparatorul a considerat ca e abandonat, chestia asta se intampla, magaria e ca acum iti poti cere telefonul inapoi si daca nu ti-l da, poti sa mergi la politie si sa depui plangere penala pentru furt... NOOOO SHlT! faptul ca ai uitat de el nu ii da dreptul la proprietate, in nici un fel
Cum adica dupa ceva timp? In ce sens ti-a folosit telefonul tau pentru repararea altor telefoane?
Ce era stricat la el?
Pai era stricat display-ul, dar a trecut o gramada de timp pentru ca am uitat de el pentru ca nu imi era o prioritate iar acum mi am adus aminte ca nu l-am luat de la reparat dar nici reparatorul nu mi-a adus aminte de el... stiu e foarte ciudat
Nu are voie sa faca asa ceva, macar de te fii sunat,,,
Ce a făcut?! Nu are dreptul să facă asta fără acordul tău! Raporteazăl la un șef de-al lui dar doar dacă ai dovezi 100%
Normal trebuie sa ai o dovada, ca l-ai lasat acolo, eu am service clickgsm.ro dar dupa 90 zile daca nu e ridicat il anunt ca este trimis la depozit, plata depozit 1 leu pe zi, taxa de readucere in service 50 lei, dupa inca 90 zile il instiintez ca va fi casat, toate aceste informatii sunt trecute i fisa de service pe care ar fi trebuit sa o ai. Doar cu dovada poti face ceva, altfel nimic, eu pastrez instiintarile sms pe care le fac timp de 2 ani, debia dupa doi ani chiar si cu dovada, telefonul nu iti mai apartine, si chiar daca consideri ca e al tau vei avea de platit suma de inmagazinare... bani care nu duc la valoarea lui. 10ks