Nokia 8 are snapdragon 835, vrei sa spui ca sd835 e mai slab decat sd821? Sau mai slab decat a8 de pe iph 6? Vezi ca dezinformezi lumea de-aiurea.
Eu unul as merge pe Nokia 8, este un telefon mai nou, are slot de card si overall este mai bun decat toate. https://www.gsmarena.com/......mpare.php3
Daca vrei sa ai un telefon foarte fiabil mergi pe pixel, daca vrei mai multa functionalitate si performanta mergi pe Nokia 8.
Daca tot ești așa de fraier și optezi pentru telefoane trecute, alege Nokia 8.
Sub 250 euro, prețul unui Nokia 8, nu versiunea Scirroco, aș opta pentru un Xiaomi Mi A 2.
Insă așa cum am mai scris...din propria prostie invățăm.
Nu mai promova degeaba acel Xiaomi MI A2 ca este prea mare pentru nevoia mea iar la spec-uri e sub Nokia 8.
Nu știi ce vorbești.
Ai avut in mâna ambele telefoane?
Daca iți yrebuie twlefon de dimensiuni mici poți cumpara un Nokia 3310
Pixel 1 este superior in software si hardware (in special camera), dar design-ul e hidos.
Nokia 8 e slabut, cam ca un iPhone 6 la performanta si calitate, aproape identice.
Recomand Pixel 1
Eu cred ca confuzi Nokia 8 cu altceva, pentru ca Pixel 1 vine cu SD821, iar Nokia 8 cu SD835 care e superior.
Revenind la ideea principala, depinde ce vrei daca vrei performanta Nokia 8 si foarte buna, dar nu se poate compara cu camera pe Google Pixel 1.
Depinde ce vrei intre cele 2 camera sau procesor.
Mai exista inca o optiune cu Google One foarte recenta, Xiaomi Mi A2, care dupa parerea mea e mai atractiv, are un SD660 mai slab fata de SD821, camera decenta, dar sub Pixel.
Are un pret atragator 1200Ron si primesti support 2 ani la sigur.
Nokia 8 are snapdragon 835, vrei sa spui ca sd835 e mai slab decat sd821? Sau mai slab decat a8 de pe iph 6? Vezi ca dezinformezi lumea de-aiurea.
Eu unul as merge pe Nokia 8, este un telefon mai nou, are slot de card si overall este mai bun decat toate. https://www.gsmarena.com/......mpare.php3
Daca vrei sa ai un telefon foarte fiabil mergi pe pixel, daca vrei mai multa functionalitate si performanta mergi pe Nokia 8.
Zuzumilk26 întreabă:
Anonimulnegru întreabă:
anonim_4396 întreabă: