Samsung Galaxy S3 este mai bun deoarece : are ecranul de 4.8 inch, iar Nokia Lumia 920 are ecranul de 4.5 inch, ambele au 1 GB RAM, Ambele au camera de 8, filmeaza full hd, insa la S3 camera secundara este de 1.9, iar la Nokia de 1.3, procesorul lui S4 este Quad-core de 1.4, iar la Nokia este Dual-core de 1.5, ce inseamna asta? la S4 vine 1.4 X4 = 5.6, iar la Nokia 1.5 X2 =3. Diferenta destul de mare.
Iar sistemul de operare la Samsung este android, iar la Nokia este Windows 8. Este mult mai complex android-ul.
Daca vrei sa fi sigur intra aici :
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920-4967.php
http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php
si compara-le.
Samsung s3..pentru ca e Samsung, e firma nr 1 in lume, Nokia e demodat, acum e fita Samsung si Apple.s3 e mult mai bun ca Nokia, si e mult mai fain. funda?
Nokia Lumia 920 deoarece are vara mea Samsung galaxy s3 si foarte levii
dar Nokia lumea 920-Nokia Lumia 920 este smartphone dezvoltat de Nokia care rulează sistemul de operare Windows Phone 8
Corpul telefonului este cea mai mare parte din policarbonat adică un plastic de calitate superioară, mai usoară, mai flexibilă și mai rezistentă decât plasticul obișnuit.Lumia 920 are un procesor dual-core de la Qualcomm la o frecvență de 1.5 GHz, alături de 1 GB memorie RAM și un spațiu de stocare intern de 32 GB În plus, producătorul finlandez susține că bateria telefonului că oferă până la 67 ore de redare a muzicii...
Ti recomand Nokia lumia 920 deoarece are memoria mai buna, capteaza mai bine pozele, are CPU Dual-core 1.5 GHz Krait foarte bun, are si protectia ecram mai buna si bateria foarte durabila! iti recomand cel mai bun Nokia
Nokia sa stii chiar daca are dual core se misca aproape mai bine ca s 3 deoarece windows phone 8 nu foloseste asa multe resurse plus ca are o camera extraodrinar de buna si pe deasupra se mai incarca si prin wii fi eu in locul tau Nokia as alege Samsung s3 o fi el performant dar este urat designul oricum eu as prefera windows alegerea e a ta
Eu chiar iti recomand un galaxy s3 si uite si motivele pentru care iti fac aceasta recomandare:
- procesorul quad core de 1.4 ghz
- camera foto principala de 8mp si secundara de 2mp
- dispune de tehnologie noua si o versiune stabila de android
- ecran tactil generos si foarte fidel
- Majoritatea dintre cei care l-au cumparat au fost foarte multumiti si au scris parerile lor aici: http://bit.ly/16KdrWW. iti recomand sa intri pentru a verifica.
Bună.
Un telefon îl cumperi în funcție de nevoile tale de comunicare!
Pa, pa.
Buna. asta e o intrebare foarte buna.si eu am avut de ales intre cele doua. in primul rand Nokia are memoria flash de 8 ori mai buna. s3 are doar camera secuindara mai buna(Nokia-1.3 s3-1.9) Nokia e o alegere mai buna deoarece foloseste windows 8 ceea ce e mult mai convenabil. ambele au touch similar. dar Nokia poate utiliza toate jocurile lui s3 plus toate celelalte jocuri de windows(10 000 000+). Nokia are un design mult mai elegant si interesant. ca idee pentru toti ceilalti retarzi :Samsung nu e nr 1 si oricum nu poti alege un telefon dupa marca ci dupa performante. nu face greseala sa cazi in comentariile inutle ale idiotilor.eu am ales Nokia lumia 920.
IonutzWoW eu zis sa te informezi cand vrei sa raspunzi
1 camera de pe lumia 920 este cu mult superioara lui s3 aceasta find de 8.7 mp cu tehnologi mult avansate lui s3
2 Nokia lumia 920 are o calitate mai mare decat S3 (Te tine mai mult)
S3 se sparge repede se sctrica repede etc