Ce o sa-ti spun nu e bazat pe chestii tehnice pentru ca numerele le-ai vazut si tu, presupun, cand te decideai pe care sa il cumperi. Eu o sa iti zic ce o sa creada lumea. Tin sa mentionez ca parerea lumii nu e importanta cat timp tu te simti bine in pielea ta, adica pana la urma e doar un telefon
Iphone 6+: trebuie sa tii cont de faptul ca iphoneurile au o baterie foarte proasta si va trebui sa cari dupa tine un incarcator/baterie externa
in zilele noastre, sa ai iphone pare un trend. "O sa imi iau iphone si o sa imi fac o poza in oglinda ca sa vada toata lumea ca am iphone"/ Asa se intampla in zilele noastre
Samsung galaxy A8 2018: mie mi se pare un telefon bun, desigh frumos conceput, BATERIE BUNA, cum au toate samsungurile si totusi, e din 2018, trebuie sa vina cu ceva imbunatatiri
nu stiu ce sa mai zic. sper ca te-am ajutat macar putin
Proaste alegeri. Trebuie sa scrie Samsung sau iphone pe el? Altfel nu le plac fraierilor din jur?
A8! in primul rand pentru specificatii si in al doilea rand daca vrei ca un telefon sa te tina in urmatorii ani.Mult succes si grija!