| Caprio a întrebat:

Ce sa aleg LG G2 sau LG G3, si de ce?
Vreau argumente solide nu in genu "Pentru ca e bun sau Pentru ca e G3 " vreau sa stiu ce avantaje si ce dezavantaje as avea daca as achizitiona unul din ele.
P.S : Nu scrieti daca veniti cu raspunsuri i-ati HTC ONE M8 sau S5.

9 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Depinde.
Normal un G3 e mai bun decat G2.
Insa depinde si de buget si de unde cumperi. G3 e mai bun decat G2 depinde de ce display te atragi mai mult cel mare sau cel mic. Ai grija caci la G3 depinde si ce fel iti cumperi, adica daca memoria interna e de 16 GB n-are decat 2 GB ram si nu 3GB.
Per total un G3 ar fi mai bun.

| Caprio explică (pentru Pool77):

Bugetul meu este pana in varianta de 16gb 2 ram. Are ceva daca iau varianta asta? Exista vreun dezavantaj daca iau g3 16gb 2 ram si nu cea de 32?

| Pool77 a răspuns (pentru Caprio):

Cam,da.Depinde la ce-l folosesti.De exemplu daca are 2 GB ramai liber cam 1, 5 din care cu toate aplicatiile si jocurile etc iti mai ramane cam 500 mg ram liber care nu-s de ajuns parerea mea. Mai bine iti iei un Note3 in locul g3 cu 2 GB ram.

Răspuns utilizator avertizat
| Endou1 a răspuns:

Salut.Sfatul meu este sa iti iei G3, pentru ca:are 3gb de ram, procesor de 2.5 in loc de 2.2, o densitate a pixelilor mai mare, 523 fata de 424, si are 5.5 inch.Asta este parerea mea.Succes!

| Caprio explică (pentru Endou1):

Aprecieaz raspunsul tau, dar mai vreau sa stiu ceva. Daca imi iau varianta de 16gb 2Ram, ma dezavantajeaza cu ceva adica este mai prost decat cea de 32 de gb si 3 ram? merge mai greu?
Sau depinde de mine daca vreau spatiu mai mult?