Intrii la ei pe site si ai acolo optiune sa iti trimiti automat setarile prin sms. Daca nu reusesti, suni sau te duci la un Orange shop.
Suna la relatii cu clientii tastezi 1234 si selectezi acolo si vei vb cu cineva si te ajuta, in urma cu 1 luna am facut la fel si mi-a mers, dar nu mai stiu, eu is cosmote, trebuie sa-ti iei primadata extraoptiune cu net.sau daca ai la abonament net inclus, si nu sh ce schimbai acolo la,, APN''. Suna la servicii cu clientii, si te ajuta ei! Bft!
Nu ai specificat versiunea de android si modelul telefonului. Momentan iti recomad sa te duci la un Orange shop si iti rezolva ei ete datoria lor gratis. Sper ca ti-am fost de folos. Bafta...
Alcatel One Touch 918 - Android OS, v2.3.5
Acum la ora asta nu prea cared ca o sa raspunda un operator la relatii cu clienti asa ca daca este vreun Orange shop iti rezolva baitul sau fata de acolo gratis. Bafta.
Incerca sa suni la relatii cu clientii pe reteaua care esti. Eu nu am tlf cu Android ci cu Windows dar am sunat la ei si mi-au dat indicatiile necesare pentru a putea folosi internetu pe mobil. Succes!
AlexMaftei2001 întreabă: