Iti iei ce iti place si ce te atrage, fara sa asculti ce spun altii. Pentru unii merita iar pentru altii nu, depinde de tine cum vezi. Eu am un iPhone 6 din Nov 2017 si nu mi s-a blocat niciodata, merge foarte fluent.
Best buy este Pocophone F1, rupe din toate punctele de vedere si performantele sunt peste Note 9. Te interesezi tu daca vrei sa stii mai multe
Am auzit de el... Dar e Xiaomi, iar camera lasa de dorit (din cate am auzit).
NU-mi spune ca ai si tu logica de roman inchis la minte..si ce daca este Xiaomi, in afara este un brand foarte cunoscut, doar la noi nu pentru ca la noi instinctul de turma este in flare.
Xiaomi-ul asta se pisa pe aproape orice telefon vrei, si nu stiu unde ai auzit, dar camera la el este extraordinara.Ca sa nu mai zic ca iPhone 6S si SE sunt pistoale cu apa pe langa Pocophone, oricat ai vrea sa le iei apararea nu au nicio sansa
Nu iau apararea nimanui, am avut doar Samsung si Huawei... ziceam si eu ca asa am citit in review-uri legat de camera...
Ma refeream la chestia ca ai zis "Dar e Xiaomi"
Car nu Samsung sau iphone in Best buy.
Cel mai bun best buy ar fi Pocophone f1, dar camera si carcasa sunt singurele lui minusuri, recomand doar daca vauti un telefon ieftin pentru performanta, jocuri, utilizari lungi, daca vrei totusi sa arate si bine, sa faca si poze:
Xiaomi mi 8 lite, Xiaomi mi A2, Nokia 7 plus, Nokia 8 (aceasta ordinea recomandarilor, diferente mici intre acestea, dar sunt best buy toate si isi merita fiecare ban) Nokia 8 are cel mai bun procesor, dar camera lasa de dorit, iar toate celelate telefoane au Android One, un andoid curat, fara interfete sa ingreuneze, foarte bine optimizat si ce primeste lunar actualizari direct de la google, nu de la catre firma.
Depinde ce vrei sa faci cu el, daca vrei sa il iei ca sa te dai mare atunci nu prea, daca ai multe treburi de facut un iphone te poate ajuta