Părerile sunt împărțite.
Ambele arată foarte bine.
Dar dacă vrei performanță și un sistem customizabil 100% recomand Samsung Galaxy S6.
Dacă vrei să fi în tendințe cu Apple poți lua Iphone 6s.
Reține un aspect S6 este mai rezistent și arată foarte bine cu acel aluminiu pe spate.
Camera de pe S6 în sfârșit vine cu stabilizator optic de imagine și 2 procesoare de 4 nuclee unu pentru aplicații care nu necesită putere mare și altul pentru jocuri care sunt foarte pretențioase.
Cu un S6 ieși mult mai bine pentru că este mult mai ieftin și mult mai bun ca un Iphone.
Aici poți vedea comparația cu specificațiile http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6849&idPhone2=7242
Oricum alegerea este a ta. Acestea sunt doar păreri ale noastre cu privire la aceste două telefoane enumerate mai sus de către tine.
Samsung, rezista mai bine ca exterior, Iphone se sparge aproape imediat, mai des vezi Iphoneuri decat Samsunguri sparte.
Rezista mai bine bateria in timpul folosirii
Samsung e si mai ieftin
Si se misca mult mai bine, stiu destul de multe persoane care se plang ca se bocheaza iphone.
Un Samsung Galaxy s6. De ce?
•Samsung are 8 nuclee
•Cameră mai bună
•Memorie mai multă
•Mai multe aplicații utile pe care Iphone nu le are
•Mult mai rezistent
•3GB Ram
Și eu am fost confuză la început. ..nu știam ce să aleg între Iphone și Samsung.dar m-am gândit că până la urma urmei nu îmi iau telefon pentru că toți au sau e de fițe, ci pentru puterea pe care o are. Iphone mi se pare și scump în același timp pentru specificatiile pe care le are...adică mi se pare super slab pentru prețul pe care îl are. Iar dacă vrei să iei un S6, te sfătuiesc să nu iei Edge deoarece dacă îți cade se sparge imediat..nu contează că are husă...și mna cred că nu vrei asta succes
1. Samsung S6 e mai rezistent(cauta video pe youtube si stiu si din propria experienta, am trantit telefonul colegului de scari si nu are nimic)
2. are 3GB Ram(Samsung) si 2(Iphone) deci samsungul e mai rapid
3.Memoria mai mare o are Iphone ul dar poti alege S6 si cu memorie mai mare desi nu cred ca ai nevoie de multa
4. Mai ieftin Samsung ul