P30 lite are pret foarte bun si este ca specificatii peste amandoua.
Camara pentru poze reusite si un procesor pe care te poti juca lejer, plus design mai frumos.
A40 dar poate mai strangi pentru un a50 că e mai bun și nu merită tell sub a 50, s8, p30, iphone x, la tell Samsung J nu merită, etc.
Dacă vrei de gaming ia-ți a70 cel putin, s9, iphone x, p30 etc.
Dacă vrei între ia ți a50-a60,s7edge!-s8,p20 pro, iphone 8, etc.
Dacă vrei office/poze a40, s7-s6, iphone 7, etc.
De ce am făcut lista aceasta?
1.Te ajută la alegerea unui telefon.
2.Este bună și sigură.
3.Ai un răspuns strict.
Probleme tell.
A- au ecranul foarte sensibil.
Iphone-au ecranul foarte sensibil.
P-Nu momentan (nu au google service)
Sper că te-am ajutat.
NU VREAU FUNDĂ SAU CEVA CI DOAE VREAU SĂ AJUT OAMENII CU ALEGEREA UNUI TELEFON PENTRU A EVITA CUMPARAREA UNUI TELEFON CARE SĂ NU GIE PE PLACUL SĂU.
Daca nu faci mare branza am eu Huaway P20 Lite. Functioneaza foarte bine tine multe aplicati si poti pune un card sd de 120 Giga MAMAA). Alegerea a-ti apartine. Spor!
Salut, eu daca as fi in locul tau as alege Huawei P40 lite chiar daca nu are magazin play. Eu l-am cumparat pentru parintii mei si am reusit sa transfer tot ce aveam nevoie prin PhoneClone. Am folosit si aplicatia lor AppGallery pentru aplicatii unde am gasit MoreApps cu tot ce ai nevoie. Pozele sunt mai bune fata de cele 2 telefoane, bateria este mai mare si procesorul este mai bun. Daca te intereseaza vezi ca au pe www.huaweimobilestore.ro o reducere de 200 ron daca iti faci cont si folosesti codul : 040HUAWEI200
Eu am Samsung a40 si functioneaza super bine. Cred ca telefoanele Samsung sunt cele mai bune, chiar mai bune decât iphone. Huawei e bun, mai ales p20 lite, insa Samsung e forta. Si in plus a40 e mult mai adaptabil si functionabil, crede-ma ca stiu pe proriul telefon.
Squmppaaaa întreabă:
smilygirl123 întreabă:
iuliusnedelcu întreabă: