La pretul asta iti recomand sa eviti Samsung (exceptand C5) si Aifon.
- Huawei P9 lite (in jur de 1000 de lei): detin acest telefon de 5 luni si sunt foarte multumit de el. Are 2GB de RAM, procesor octa-core bun, camera frontala de 8MP si pe spate de 13, Android 6. Se incarca greu totusi, cam trei ore si ceva.
- Galaxy C5 (1500 de lei): procesor un pic mai slab dar in rest e bun si are o constructie de calitate. In general, cel putin la fel de bun ca P9 lite, desi diferenta de pret e cam mare. Camera de pe spate e mai buna, iar calitatea constructiei poate fi mai buna sau mai rea in functie de ce preferi, plastic bun sau metal.
- LG Nexus 5X si Moto G4 (800-1500 de lei): ambele au stock Android, Nexus nu are slot pentru microSD. Nexus 5X este superior Moto G4, dar nu cu mult. Diferenta de pret intre ele e de cam 300-400 de lei. Daca iei Nexus sa fie cel de 32GB.
- 5s. Nu, nu iPhone 5S, Xiaomi Mi 5s. (1700 de lei varianta cu 64GB). Procesor foarte bun, putin schiopateaza la camera dar este un best-buy pe acest segment de pret. Vine cu Android 6 si 3GB de RAM. Si slot microSD.
- LeEco Le Pro 3 (1500 de lei): daca vrei performanta extrema in jocuri si totusi o camera decenta, acesta este telefonul de cumparat. Scoate peste 6000 de puncte in Geekbench!
- Huawei P9 (1900 de lei): daca mai pui putin, iti poti lua un P9 care practic are toate facilitatile de la P9 lite, plus camera duala de la Leica, constructie buna, USB-C si scor in Geekbench asemanator cu cel de la LeEco.
- LG G4 (1400 de lei): daca vrei cea mai buna camera pe un telefon mid-range, G4 este telefonul pe care ar trebui sa il cumperi. In rest este cam de nivelul unui P9 lite, dar ai grija la baterie. Este facut din piele, ceea ce s-ar putea sa iti placa!
- Huawei Honor 8 (1700 de lei 32GB): in bugetul tau varianta cu 32GB e buna, pentru 64GB ar trebui sa mai pui vreo 100-200 de ron la ciorap. Acelasi procesor ca la P9 si camera duala (dar nu e de la Leica), arata bine si se descurca excelent in jocuri.
Alege ce vrei. Eu le-as pune in urmatoarea ordine:
P9, Honor 8, Le Pro 3, Mi 5S, P9 lite, Nexus 5X, Galaxy C5, LG G4 si in sfarsit Moto G4.
De ce sa evite iPhone? Sunt iPhone-uri la 1700 de lei mult mai bune decat ce ai scris tu.
Cum ar fi?
Eu am samasung galaxy s4 si l-am luat de la consignatie, sunt multumit cu ce am si in ziua de azi. L-am luat exact cu suma mentionata de tine in 2015, acum s-ar putea sa fie mult mai ieftin pana si la magazine Samsung. Intereseaza-te, daca nu ai pretentii la telefoane de ''ultima generatie'', du-te si cauta un s4.
Ideea e sa ai internet,sa vorbesti la el, faci cateva poze si, eventual, sa iti descarci un joc, doua ca sa nu te plictisesti, sa ai ce face cand nu ai o treaba sau alta ocupatie. Sanatate!
Uite aici:
Samsung, e destul de okay, daca nu astepti cine stie ce perfomante si te intereseaza design-ul si camera este bun.Are aceeasi camera pe fata si spate.Samsung nu o sa regreti niciodata, crede-ma.
http://www.emag.ro/......DHTK07BBM/
Http://www.pcgarage.ro/smartphone/htc/one-m9-32gb-4g-silver/
cod reducere pc garage: WA6S16MR
Dupa ce bagi telefonul in cos, jos unde scrie pretul total, acolo bagi codul.
Salut îți recomand Sony Xperia Z3+, sau Lenovo Vibe Shot.
Lenovo are stabilizator de imagine și face poze super. Depinde ce vrei de la acest smartphone. Succes.
LG Nexus 5X este un telefon foarte bun cu Android stock. E foarte rapid, aratos si merita cei 1350 lei.
Huawei Honor 8 e de asemenea un terminal excelent la 1700 lei.
Sper ca te-am ajutat.
IPhone 5, Samsung. Nu iti recomand Huawei pentru ca zicea in site ca are 8 Gb memorie si are 4, 57, si nu se poate utiliza SelfieStickul la el.
Intereseaza-te de un Asus zenfone deluxe. are camera de 23 mp. tine bateria ff bine, protectie maxima contra zgarieturilor, memorie de 64 gb display de 5, 7, 6 gb ram si procesor snapdragon.