• La ecran cel mai bun este Redmi Note 10 Pro cu 120Hz pe 1200nits, adica are un ecran foarte luminos unde detaliile pot fi recunoscute mai usor.
• Procesorul este un pic mai bun cel de pe Samsung A52s. Ti-am facut aici o comparatie:
https://nanoreview.net/......ragon-732g
POV: snapdragon 778 este cel al lui Samsung, iar snapdragon 732 al celorlalte doua telefoane.
• La capitolul camere nu ma bag, aici poti urmari teste si impresii pe diferite forumuri sau pe Youtube. Specificatiile sunt cam inutile in comparatie cu ceea ce poate face procesorul pe ele. Iar un exemplu perfect este Iphone. Camere foto cu putini mp dar telefonul scoate printre cele mai reusite poze din lume datorita procesorului.
• Mi 11 Lite nu are port jack 3.5, deci va trebui sa cumperi un adaptor la type c sau casti pe bluethoot daca te hotarasti sa-l achizitionezi.
• Samsung-ul are amprenta digitala sub ecran, celelalte doua in partea laterala pe butonul on/off.
• Bateria cu capacitatea mai mare este cea al lui Redmi Note 10 Pro (5000+ mAh), dar si cea mai rapida incarcare. Poti urmari teste pe yt pentru a vedea care rezista mai mult. O capacitate mai mare nu inseamna o autonomie mai buna neaparat.
• Testele AnTuTu:
Samsung A52s: 429675 (v8)
Mi 11 Lite: 290172 (v8)
Redmi Note 10 Pro: 295442 (v8)
Per total, balanta inclina catre Samsung, insa e alegerea ta ce doresti. Poate pretul si design-ul telefoanelor vor face diferenta mai clara.