Eu iti recomand Huawei-ul Am stat si eu in dubii inainte sa fac cuiva un cadou si am testat un L5 si nu mi-a placut cum se misca. In schimb persoana caruia i-am lui Ascend g300-ele e foarte multumita de el
Lg are aceleasi specificatii ca Huawei dar are android 4.0. Huawei are android 2.3 upgrad-abil la 4. x dar nu oricine se pricepe sa faca asta. Tiasi recomanda LG.Dar sa nu te astepi la 40fps in jocuri ca: Real raceing sau jocuri cu o grafica ceva mai buna.
Huawei ascend g300 o sa fie praf..mai ales pentru ca pierzi garantia daca faci update la 4.0.4 ..Am niste prieteni cu Huawei... ei spun ca telefonul face lag... intr-adevar se misca bine in jocuri dar la un moment dat o sa iti faca fite Dial.up-ul. o sa iti cada semnalul in prostie. iti recomand Lg. nu pentru ca este o firma mai cunoscuta. ci doar pentru ca Huawei este ..sa zice. "inferior" lui L5. Funda?
Eu iti recomand cu toata inima LG l5. Eu am un LG l3 si sunt foarte multumit de el. Merge extrem de bine pe net, e foarte tactil ar un dizain frumos.Asa ca daca l3 e asa iti dai seama ca l5 e mult mai bun. Iti recomand l5 cu toata inima.
Pentru ca am avut si eu unul si nu am avut lag pe jocuri era " lacrima "