Xiaomi Redmi 5 si Xiaomi Redmi 5A ar fi cam cele mai bune in bugetul asta... Optiune ar mai fi si un Lenovo k5 play, dar mai proasta si mai scumpa, personal recomand redmi 5A
In primul rand trebuie sa fi prost sa-ti iei j4+ in banii astia
Eu recomand
1. Xiaomi Redmi 4X (mai pui putin)
Are SD 845, 4100mAh, 13MP, MIUI 10 si o sa primeasca si MIUI 11 (printre primi chiar ) 3GB RAM cu 32 memorie interna, doar ecranul nu este cat de mare vrei tu, dar eu zic ca este un best-buy (a da si scoate undeva la 57.000 puncte in Antutu fara modificari la soft, iar daca ii pui Bliss ROM scoate 65.000 de puncte, deci eu zic ca rupe)
2. Xiaomi Redmi 6A care indeplineste cerintele tale, dar este mult mai slab decat Redmi 4X
Are micro usb, nici macar usb-c sau fast charging, n-are gorila glass.
Bai da-o dracu, dar ce telefon gasesti tu in 500 lei cu USB TYpe C si gorila glass
Https://www.pcgarage.ro/......nta-black/
sau https://www.pcgarage.ro/......-mah-gold/
Se incadreaza in pretul si specificatiile dorite de tine. TI-as recomanda totusi Redmi 6.
P.S. Am vazut ca au cei de la pcgarage oferta la Mi A2 cu 850 de lei, ceea ce este foarte ok avand in vedere specificatiile si pretul fara reducere al telefonului.
Iti recomand huwaei p smart are amprenta face id 3 gb ram 32 gb intern stocare si e in jur de 100- 140 de euro eu il am de 1 luna si merge extrem de bine
Telefoanele acestea costa 700 lei.
Denila123 întreabă: