Eu ti'as recomanda S4. Am de mai mult de 1 an si crede'ma ca merge extraordinar! Sunt foarte multumita de el si crede'ma, sunt foarte pretentioasa la telefoane. Deci daca mie mi se pare super, la fel o sa ti se para si tie. Plus ca este foarte atrăgător: ai o multime de huse pe care le poti cumpara la S4, are un design foarte dragut. O sa te convingi si tu de asta dupa ce o sa ti'l cumperi.Are extrem de multe aplicatii tari care sunt foarte utile.
Sper ca te'am convins
Funda?
Bună!
Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S4, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php
Toate cele bune.
S4 are cel mai bun raport CALITATE-PRET. Singura diferenta intre S4 si S5 este procesorul si cateva chestii, functii etc.
Samsung Galaxy S5 se impune prin camera sa de 13. , Android 4.4, procesor quad core de 2.5, ecran mare, memoria internă 2 gb de RAM si 16 pentru aplicaţii sau ce vrei tu si bateria de 2800 mah care te va tine destul de mult.
LG in niciun caz pentru ca de la un timp iti face figuri am avut eu un telefon Lg si imi facea figuri dupa 2 ani de folosinta asa ca mai ramane S4 si S5 mini dintre care as spune ca S4 deoarece S5 mini nu e originalul S5 e o copie mai micuta si mai ieftina e varianta low cost
teddybear1996 întreabă: