Sunt produse defecte din fabrica, ce ajung pe rafturile magazinelor comercializate (Altex, eMag). Au fost destule cazuri. Uneori telefonul ajungea în mana cumpărătorului cu defecte pe cameră (blur), sau cu defecte pe sloturi-le cartelei/cardului SD sau chiar a lag-ului și bateriei.
Daca ai putea cumpăra telefonul chiar de pe site-ul Samsung, ai fi mult mai câștigat.
Că tot am bătut drum cu vorba până aici, hai să vezi diferențele dintre a5 2017 și s7 edge.
Calitatea culorilor este mult mai puternica la s7 edge, acesta având o densitate a pixelilor de 534, iar a5 2017 doar 424.
Camera photo/video de pe s7 edge poate înregistra în 4k, chiar dacă a5 2017 are cameră mai mare (16mbpx), el poate înregistra doar full HD. Deci nu contează în mare parte camera, ci calitatea acesteia, iar s7 edge este mai performant pe partea aceasta.
S7edge are 4 g ram, iar a5 2017 doar 3 g ram.
S7 edge are un procesor quad core Snap dragon cu frecvență de 2200 mhz, este identic cu octa-core-ul de pe a5, este insesizabilă diferența de câteva frame-uri in plus pentru a5.
Bateria te tine mai mult la s7 edge (3600 mah), iar a5 (3000mah).
Personal, as alege s7 edge. Mare atenție de unde cumperi, el este un telefon excepțional, doar noroc să ai să-l primești intact și oficial din fabrică.
Eu iti recomand un S7 Edge, nu te lua dupa Gura lumii, multi nu si-l permit, si de acea il dezonoreaza, Eu personal am S7 edge, si crede ma, A5 2017 este Mic copil pe langa s7 edge. Bateria Tine Binisor o zi intreaga, calitatea culorilor sunt atat de frumoasa, nu ti vine sa ti mai iei ochii de la el, Design-ul este Superb, camera nici nu ai ce sa-i reprosezi, ce daca a5 are 16MPX, intotdeauna sa pui Accent pe Calitate, nu pe Cantitate!
Cu toate acestea ia-ti un s7 edge si ai sa vezi cat de prietenos si util poate fi!
Sanatate!
A5 2017-Te-as sfatuii deoarece:
La prima vedere, am putea crede că este un telefon high-end – mai ales din pricina design-ului împrumutat de la Galaxy S7, cu proporții și dimensiuni perfecte, cu bezelul păstrat la minimum și spatele puțin curbat, dar testele despre care vom aminti vor dovedi că lucrurile nu stau chiar așa.
Telefonul e construit în jurul unui display Super AMOLED, Full HD, de 5, 2 inch. Vine cu un procesor Exynos 7880, care beneficiază de o arhitectură cu opt nuclee, care îi permite să ruleze la o frecvență de 1, 9 GHz, și o memorie RAM de 3 GB. Totodată, spațiul de stocare de 32GB nu este într-atât de mare, fiind la jumătate față de ce oferă multe alte companii, însă având în vedere posibilitatea de extindere cu ajutorul unui card microSD, de până la 256GB, poate că acest aspect poate fi iertat.Are o baterie de 3000 de MHz, Tine pana la 2-3 zile fara sa te uiti pe el.
A5 2017-te-as sfatuii
La prima vedere, am putea crede că este un telefon high-end – mai ales din pricina design-ului împrumutat de la Galaxy S7, cu proporții și dimensiuni perfecte, cu bezelul păstrat la minimum și spatele puțin curbat, dar testele despre care vom aminti vor dovedi că lucrurile nu stau chiar așa.
Telefonul e construit în jurul unui display Super AMOLED, Full HD, de 5, 2 inch. Vine cu un procesor Exynos 7880, care beneficiază de o arhitectură cu opt nuclee, care îi permite să ruleze la o frecvență de 1, 9 GHz, și o memorie RAM de 3 GB. Totodată, spațiul de stocare de 32GB nu este într-atât de mare, fiind la jumătate față de ce oferă multe alte companii, însă având în vedere posibilitatea de extindere cu ajutorul unui card microSD, de până la 256GB, poate că acest aspect poate fi iertat.Are o baterie de 3000 MHz, acesta rezista 2-3 zile fara sa te uiti pe el.
Ciprian363636 întreabă:
Anonimul205 întreabă: