| TheHobbitHere a întrebat:

Ce telefon mi-ati recomanda la pretul de cel putin 550 lei pana in 1000 un telefon cu camera de cel putin 5 megapixeli, memorie, full scren, digital, marimea de cel putin 3.7...si un aspect frumoss.
Fundaaa ♥

Răspuns Câştigător
| loorentzoo a răspuns:

Http://www.eurotelefoane.ro/telefoane/305-pret-sony-xperia-p-silver.aspx
sunt f seriosi mi am laut si eu un tel de la ei ai garantie factura produse noi si sigilate pret fix 1000

23 răspunsuri:
| maryusmono a răspuns:

Eu ti-as recomanda Allview, daca vrei un telefon cu un raport calitate pret foarte bun si care sa nu te dezamageasca.

Ce parere ai despre acesta? http://bit.ly/YaQIm5

| AngelHugz a răspuns:

Alege telefonul care iti place tie mai mult happy parerea ta e importanta, nu a noastra big grin

| TheHobbitHere explică (pentru AngelHugz):

M-am indreptat spre Samsung Omnia 7

| AngelHugz a răspuns (pentru TheHobbitHere):

Pai daca asta iti place, cumpara-l. nu te baza pe ce spun ceilalti. tot ce conteaza e ce crezi tu (in astfel de situatii) happy

| loorentzoo a răspuns:

Sony xperia p, procesor dual core, ecran de 4 inch, carcasa de aluminiu, 1gb ram, camera de 8mp gps etc uite aici link
http://mobile.softpedia.com/phones/Sony/Sony-Xperia-P.shtml

| TheHobbitHere explică (pentru loorentzoo):

E cam scump

| loorentzoo a răspuns (pentru TheHobbitHere):

Care?

Dar alt telefon? Nu mi se pare chiar wow

| loorentzoo a răspuns (pentru TheHobbitHere):

Pai tu ce vrei la 1000 de lei? daca vrei ceva wow vezi ca e xperia z la 2300 HTC one la 2900 Samsung galaxy S3 la 1600

| loorentzoo a răspuns (pentru loorentzoo):

Xperia p are toate specificatiile pe care le ai cerut u chiar mai bune putin si se incadreaza in bugetul tau sau esti fanul marului muscat app e Sony nu face telefoane de ieri de azi ca i phone si Samsung

| loorentzoo a răspuns (pentru loorentzoo):

Http://www.eurotelefoane.ro/telefoane/305-pret-sony-xperia-p-silver.aspx
sunt f seriosi mi am laut si eu un tel de la ei ai garantie factura produse noi si sigilate pret fix 1000

| loorentzoo a răspuns:

Apropo nu exista ecran full scren poate vrei sa zici full hd asta e altceva, ful screen e cand te uiti u pe you tube si dai acolo in stanga jos pe patratelul ala sa iti apara pe tot ecranul videoul. invata diferenta nu de alta dar te faci de ras

| Lik3BoSS a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa iti iei un Samsung galaxy mini 2 eu am din ala si sunt foarte multumit de el costa 700-800RON

| loorentzoo a răspuns (pentru Lik3BoSS):

Sincer pe langa xperia p e la juamte din performante iar la design nu mai vorbesc asa ca pentru 200 de ron sa fim seriosi,,

Samsung omnia m s7530 m e bun? (Sau 7)

| TheHobbitHere explică (pentru Lik3BoSS):

Nu imi place design-ul

| TheHobbitHere explică (pentru Lik3BoSS):

Nu imi place modelul Samsung galaxy

| Skc a răspuns:

Cele Nokia din gama LUMIA au camera de 8 mp si sunt dragute. Aplicatiile sunt cam limitate dar totusi... Ceva cu android este Samsung galaxy s duos(cam 1000 lei). Succes!

| TheHobbitHere explică (pentru Skc):

Pai nu prea imi place cum arata Samsung galaxy s duos dar lumia da modelul 800 e mai frumos cam cat costa unul?

| Skc a răspuns (pentru TheHobbitHere):

LUMIA costa in jur de 800 lei...depinde de furnizor

| edysimion a răspuns:

Nokia lumia 800 am eu si sunt foarte multumit de el.e cam 1000lei..desi e cam greu de lucrat pe windows phone se merita (P.S. Nokia tot Nokia ramane)

| dany1710ro a răspuns:

Intra pe site la Allview si gasesti acolo tel. la fel de bune ca Samsung s3 si iphone 4s dar mult mai ieftine.