Http://www.eurotelefoane.ro/telefoane/305-pret-sony-xperia-p-silver.aspx
sunt f seriosi mi am laut si eu un tel de la ei ai garantie factura produse noi si sigilate pret fix 1000
Eu ti-as recomanda Allview, daca vrei un telefon cu un raport calitate pret foarte bun si care sa nu te dezamageasca.
Ce parere ai despre acesta? http://bit.ly/YaQIm5
Alege telefonul care iti place tie mai mult parerea ta e importanta, nu a noastra
M-am indreptat spre Samsung Omnia 7
Pai daca asta iti place, cumpara-l. nu te baza pe ce spun ceilalti. tot ce conteaza e ce crezi tu (in astfel de situatii)
Sony xperia p, procesor dual core, ecran de 4 inch, carcasa de aluminiu, 1gb ram, camera de 8mp gps etc uite aici link
http://mobile.softpedia.com/phones/Sony/Sony-Xperia-P.shtml
E cam scump
Care?
Dar alt telefon? Nu mi se pare chiar wow
Pai tu ce vrei la 1000 de lei? daca vrei ceva wow vezi ca e xperia z la 2300 HTC one la 2900 Samsung galaxy S3 la 1600
Xperia p are toate specificatiile pe care le ai cerut u chiar mai bune putin si se incadreaza in bugetul tau sau esti fanul marului muscat app e Sony nu face telefoane de ieri de azi ca i phone si Samsung
Http://www.eurotelefoane.ro/telefoane/305-pret-sony-xperia-p-silver.aspx
sunt f seriosi mi am laut si eu un tel de la ei ai garantie factura produse noi si sigilate pret fix 1000
Apropo nu exista ecran full scren poate vrei sa zici full hd asta e altceva, ful screen e cand te uiti u pe you tube si dai acolo in stanga jos pe patratelul ala sa iti apara pe tot ecranul videoul. invata diferenta nu de alta dar te faci de ras
Eu ti-as recomanda sa iti iei un Samsung galaxy mini 2 eu am din ala si sunt foarte multumit de el costa 700-800RON
Sincer pe langa xperia p e la juamte din performante iar la design nu mai vorbesc asa ca pentru 200 de ron sa fim seriosi,,
Samsung omnia m s7530 m e bun? (Sau 7)
Nu imi place design-ul
Nu imi place modelul Samsung galaxy
Cele Nokia din gama LUMIA au camera de 8 mp si sunt dragute. Aplicatiile sunt cam limitate dar totusi... Ceva cu android este Samsung galaxy s duos(cam 1000 lei). Succes!
Pai nu prea imi place cum arata Samsung galaxy s duos dar lumia da modelul 800 e mai frumos cam cat costa unul?
LUMIA costa in jur de 800 lei...depinde de furnizor
Nokia lumia 800 am eu si sunt foarte multumit de el.e cam 1000lei..desi e cam greu de lucrat pe windows phone se merita (P.S. Nokia tot Nokia ramane)
Intra pe site la Allview si gasesti acolo tel. la fel de bune ca Samsung s3 si iphone 4s dar mult mai ieftine.