| davidtm a întrebat:

Ce telefon mi-ati recomanda pana in 800 lei?
eu m-am gandit la motorla xt910 care are procesor mare....si 1 gb, aveti voi idee.la unul mai bun?

Răspuns Câştigător
| aly300 a răspuns:

Telefonul e foarte bun dar nu cred ca e 800 de lei ...eu m-am uitat pe net si e de la 1300lei in sus daca il gasesti la 800 de lei e ft ieftin
P.S daca nu eu iti recomant un Allview P5 Alldro

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vezi aici ceva recomandări,
http://www.mygarage.ro/......0-lei.html
Te pup!

| MaxKiller911 a răspuns:

Salut! te rog asculta-ma, eu am un zte grand x in ( 999 lei ) si este foarte bun, se misca foarte bine etc.
eu iti recomand din suflet acest telefon si sa stii ca nu faci nicio greseala.

| davidtm explică (pentru MaxKiller911):

Mersi de raspuns am auzit ca are Intel cicalaughing.mi-am achizitionat un iphone 4.

Răspuns utilizator avertizat
| vladutik a răspuns:

Lg optimus l7 big grin

| AnnaDllk a răspuns:

Samsung galaxy chat B5330 si Huawei este bun! Parerea mea!

| deliutza07 a răspuns:

Samsung galaxy chat B5330, Samsung galaxy mini2, Nokia asha....depinde ce gen de telefon vrei ...eu am Samsung galaxy chat. la liber e 650 lei.dar daca vrei iti poti lua un telefon la abonament(cel mai mic abonament este de 5 euro pe luna) si vei lua telefonul mai ieftin. Succes

| stefanutzu112 a răspuns:

Iti recomand un tel mai bun decat Motorola se numeste Huawei ascent are procesor 1gh android 4, 4 camera 5mp memorie interna 2 gb o multime de aplicatii jocuri prrecum gta asphalt4 hd sims3 sunt foarte multe si are un display din sticla foarte rezistent nu se zgarie il am d mai mult de jumatate de an nici o problema... funda?