Sunt fan Apple dar nu iti pot recomanda iPhone 4 deoarece este destul de vechi deja. Deci din lista de telefoane pe care ai propus-o, iti recomand Samsung galaxy s4 mini.
Bună!
Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S4 mini, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/mobiles/compare.php?ids=3180%2C1101od5yknw%2C169
Toate cele bune.
Salut, iphone e foarte bun pentru ca are IOS. daca vrei un telefon bun mai strange 200-300 lei si cumpara un iphone 5 pentru ca cel mai recent IOS aparut este 8.1.3 iar iphone 4 nu suporta asta.
Samsung galaxy trend plus e foarte vechi si se blocheaza/da crash rapid.
Samsung galaxy s4 mini am avut si eu si dupa o luna - doua se bloca rau.
Acum detin iPhone 5 din 2012 si nu are nici o problema.
S4 mini. Dintre toate ar fi cel mai ok, dar niciunu foarte bun. Am iphone 4, a fost bun la vremea lui, dar in prezent e depasit, atat ca iOS cat si ca viteza la procesare.
S4 mini. Dintre toate ar fi cel mai ok, dar niciunu foarte bun. Am iphone 4, a fost bun la vremea lui, dar in prezent e depasit, atat ca iOS cat si ca viteza la procesare. Iphone-ul e foarte tare, insa sa fie minim 5.
SAMSUNG GALAXY S4 MINI.
Mai frumos(vezi daca gasesti Black Edition), mai performant(pe langa Trend Plus), merg jocurile pe el, ecranul este unul de calitate(pentru un "mini") si crede-ma ca o sa-ti placa foarte mult.
Anonimul111 întreabă:
Alexandrup întreabă: