Orice nu are IOS . Am fugit si o sa fug in continuare de Iphone pentru simplu fapt ca nu pot modifica si instala ce vreau eu. La pretul unui iphone poti gasi un telefon cu Android la fel de bun si sa ai si unele avantaje mai ales daca esti programator.
Sunt fan Samsung, urasc marul. Am avut primul model si nu mai vreau sa aud de asa ceva. iPhone nu iti ofera libertatea Android
Daca zici ca e rusesc garantat e bun la performanta si nu-ti dau crash aleator app-urile ca la Samsung. Eu am PC rusesc si merge de 12 ani si tot face fata cu Linuxul ala de pe el.
Samsung, pentru ca pe IPhone nu poti "crack-ui" aplicatii(si nu, nu ma refer la siteuri cu torente, ci la crack manual, ca pe acele siteuri nu sunt toate aplicatiile de pe google play)
Fara suparare dar iphone-ul are un sistem de operare pentru handicapati
Mie mi se pare Note 8 mai bun. dar si s9 e foarte bun
Sa stii ca magazin play nu e costumizata. e cea originala ca app store
Samsung este un telefon cu o caritate ca la Iphone. La Samsung tine mult bateria insa la iphone mai deloc. Iar la Iphone trebuie sa ai 100 de parole
Nu stiu ce vi se pare rau la a avea parole multe/securitate. Chiar nu ma mai bag intr-un fel treaba voastra ca nu vreti iPhone. O sa intelegeti de ce sunt pro iPhone cand se va buli Android-ul de la virusii zdravan ascunsi... Se vor fura parole si multe altele.
Eu sincer sunt cu Samsung, au multe optiuni si vad ca din ce in ce tot avanseaza si functioneaza mult mai rapid telefoanele nu mai zic de Android si toate functiile lui.Iar Iphone e mult mai complicat de umblat pe el, prea multe nu pot spune pentru ca nu am avut niciodata Iphone.Sunt multe de zis dar poti gasi mai multe pe Youtube unde iti arata diferenta dintre un Iphone si Samsung. Sper ca te-am ajutat.
@ScriptKiddie daca va fi vreun atac din ala informatic unde se vor fura parole pe Android, lucrul se va intampla si pe iOS. Si mai usor decat crezi tu.
Poate iei virusi mai usor pe Android dar poti sa ii si scoti mai usor decat la IOS
Daa ca sa-i scoti usor trebuie sa nu faci root sau alte mizerii de genul. Problema mare e ca majoritatea va faceti root si daca cumpara omul un tel de la cineva trebuie urgent sa treaca la ROM-ul stock cu sansa destul de mare sa fie pus pe site-uri direct virusat.
Samsung, imi place hard si soft. Ios e prea locked-down si aiurea.
@ScriptKiddie, nu inteleg ce e asa rau despre Android. Mi-e mi place si ce-i.
Samsung s9 este printre preferatele mele https://www.storesyoulove.com/category/telefoane/samsung/
anonim_4396 întreabă: