Lasă-l. Băiatul acesta visează sa faca INM fără facultatea de drept. ‘))) Deci la ce sa te aștepți de la el?
Ii cunosc postarile. Gandeste cu altceva, nu cu ce ar trebui.
Te-ai putea, într-adevăr, face de râs cu un telefon vechi pe stradă, dar mai ales când te-ar vedea pacienţii cu el la cabinet.
A fost 500 de lei Huawei p40 lite E, i-am luat mamei mele când s-a lansat, acum din păcate prețul este 800 de lei! Nu mai găsești nimic la 500 de lei cu criza asta de cipuri!
De pe olx:
Samsung a21
Huawei y6p
https://www.olx.ro/d/oferta/telefon-huawei-y6p-IDfqIgC.html
Investeste macar 300 de lei in plus pentru telefon, la 900-800 de lei ai Huawei p40 lite, nu o sa te tina 2-3 ani telefoanele aste de 100 de euro.
Nu exista "fake de calitate".
I-ați la secound iPhone 6s ca găsești la 500 - 550.
Am iphone 4 acum dar deja e cam vechi
E varza iPhone 4. IPhone 6s e bun pentru tine, îl găsești la secound hand pe olx. Sau Samsung galaxy s7, Samsung galaxy A40.
Găsești și Samsung galaxy a50 la 500 de lei, m-am uitat adineauri. Ia-l pe asta, e cel mai bun. IPhone 6 o sa te tina puțin bateria ca e model vechi și bateria e uzata.
Salutare. Raport calitate preț găsești la companiile chineze precum Xiaomi, Oppo sau Huawei. Samsung și Apple sunt foarte scumpe iar în bugetul tău vei nimeri ceva nu prea bun.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
viKaaLeX întreabă: