Galaxy note 2 are un procesor de 2x mai mare decat S3... in rest sunt cam la fel, in afara ca Note 2 are ecranul mai mare... ar fi bine sa il testezi daca incape in buzunar, pentru ca e totusi cam mare.
Eu ti-as recomanda Note 2 pentru desenat, si merge si mai bine.
Deci nu au prea mare diferenta, dar pentru desenat, si chestii din astea, e mai bun Note 2, si cum am zis, are 2 GB RAM, iar S3 are doar 1 GB Ram.
Asa ca... iti recomand Samsung galaxy note 2.
A da, si S3 are 4.8 ich, iar Note 2 are 5.5 inch.
Insa marea problema cu Note 2 este ca sta ca si o tableta in buzunar, este chiar foarte mare.
Pai, Note 2 are 2GB RAM (S3 are 1), Note 2 are ecranul de 5.5 ( s3 de 4.8), Note 2 vine cu android 4.1 (s3 inca nu are updateul gata), note 2 are un stylus foarte destept. Funda?
Note 2.Il am si merge atat de rapid mult mai rapid ca s3. Oricum note 2 e mai bun si mai scump. Funda?
Alege SGS 3, Note 2 este mare, greu de manipulat, are si avantaje datorita ecranului mare dar e mai aproape de tableta decat de telefon.
Ce are in plus sau minus? amandoua folosesc android, deci ca aplicatii poti instala orice pe amandoua, Note 2 e mai nou, si se pare ca ar fi mai rapid, insa cum am mai spus este cam maricel. zici ca stai cu caramida la ureche.
sper sa te ajute
Toate chestiile astea le stiam doar ca vroiam sa ma lamuresc daca note II are ce are s3 adica smart stay, all shar, s beam, s voice si chestiile astea.Mai stau o zi si daca nu primesc alte raspunsuri tot o sa dau funda
Bolboasa_Andrei_1997 întreabă: