| DanyWally a întrebat:

Ce telefon sa aleg dintre SAMSUNG GALAXY S3 si SAMSUNG GALAXY NOTE II (2).Nu vreau link-uri si nu vreau sa ziceti de ex : "eu as zice Motorola Xoom" vreau numa dintre telefoanele astea. Vreau detalli de ce sa-l iau pe ala.Sa-mi spuneti ce are s3 in plus de note II (2) sau >>>>>>>>>>>>>invers.

5 răspunsuri:
| vlad89c a răspuns:

Galaxy note 2 are un procesor de 2x mai mare decat S3... in rest sunt cam la fel, in afara ca Note 2 are ecranul mai mare... ar fi bine sa il testezi daca incape in buzunar, pentru ca e totusi cam mare.
Eu ti-as recomanda Note 2 pentru desenat, si merge si mai bine.
Deci nu au prea mare diferenta, dar pentru desenat, si chestii din astea, e mai bun Note 2, si cum am zis, are 2 GB RAM, iar S3 are doar 1 GB Ram.
Asa ca... iti recomand Samsung galaxy note 2.
A da, si S3 are 4.8 ich, iar Note 2 are 5.5 inch.
Insa marea problema cu Note 2 este ca sta ca si o tableta in buzunar, este chiar foarte mare.

| kaBooMx a răspuns:

Pai, Note 2 are 2GB RAM (S3 are 1), Note 2 are ecranul de 5.5 ( s3 de 4.8), Note 2 vine cu android 4.1 (s3 inca nu are updateul gata), note 2 are un stylus foarte destept. Funda?

| F4T4L a răspuns:

Note 2.Il am si merge atat de rapid mult mai rapid ca s3. Oricum note 2 e mai bun si mai scump. Funda?

| roiv000 a răspuns:

Alege SGS 3, Note 2 este mare, greu de manipulat, are si avantaje datorita ecranului mare dar e mai aproape de tableta decat de telefon.
Ce are in plus sau minus? amandoua folosesc android, deci ca aplicatii poti instala orice pe amandoua, Note 2 e mai nou, si se pare ca ar fi mai rapid, insa cum am mai spus este cam maricel. zici ca stai cu caramida la ureche.
sper sa te ajute

| DanyWally explică:

Toate chestiile astea le stiam doar ca vroiam sa ma lamuresc daca note II are ce are s3 adica smart stay, all shar, s beam, s voice si chestiile astea.Mai stau o zi si daca nu primesc alte raspunsuri tot o sa dau funda