Ideea e ca la astfel de telefoane pretul merita doar daca ti-l doresti extrem de mult. Poti sa traiesti si cu un Note 10/S10 la fel de bine. Daca ti-ai luat ultimul model de anul asta la anul ce faci? Ti-l iei si atunci? Banii probabil ca si-i merita teoretic. Practic nu stiu cata lume foloseste tot ce are telefonul ala. Eu am S10+ si nu stiu daca am facut vreo poza cu el de cand l-am cumparat, si l-am cumparat cand a aparut. Intr-adevar, flagship vechi de un an, ma incanta foarte mult ca nu s-a blocat niciodata, nu m-a lasat la greu, mereu s-a comportat cum ma asteptam ( cam si normal la 3500 de lei sau cat a fost ). Chiar daca as avea Note 20 ala nu cred c-as face mai multe poze. Cu Pen-ul te joci cand te plictisesti daca nu ai talent artistic si nu desenezi pe el. Asta cu notite rapide e cu dublu tais, cred ca tot mai rapid e sa scrii din tastatura si sa intelegi mai usor ce-ai scris decat sa tragi o mazgalitura pe ecran pe care n-o mai descifrezi ulterior.
Merita sa-ti iei telefon de 7000 de lei daca ai o masina ceva mai scumpa, vorba aia. Daca-ti iei telefon care te costa cat masina, mai bine o lasi balta. Deja la 7000 de lei sunt fite. N-o sa vezi niciodata pe cineva cu un salariu care chiar ii permite sa-si cumpere telefonul si sa nu-l usture la buzunar sa zica "L-am cumparat pentru ca aveam nevoie neaparat de acest telefon!". Nu, o sa-ti zica "L-am cumparat pentru ca imi doream ultima fita de telefon." Asa e de fiecare data cand apare un telefon nou.
Sara2 întreabă: