| Podosu_Iustin_1999 a întrebat:

Cine are, sau cine stie cum se comporta Samsung galxy s5? Doresc sa-mi iau unul!

3 răspunsuri:
| PufiPufulet a răspuns:

Pentru mai multe informatii detaliate poti cauta pe youtube, acolo iti spune tot ce vrei sa stii, de la desigilare pana la grafica, camera, setari... tot... Pup :*

| Delia 75 a răspuns:

Spatele e dintr-un plastic mai bun, cu mici găurele pentru o aderență mai bună (ca la prima generație Nexus 7). TouchWiz-ul e mai domolit. Samsung a învățat că e mai bine să aștepți să îți ceară clientul decât să îi bagi pe gât lucruri de care chiar nu are nevoie. Așa că sistemul de operare se va bloca mai rar, în teorie. În plus, chiar cei de la Google le-au spus s-o lase mai moale cu modificările de software. Camera crește de la 13 la 16 megapixeli pentru S5. Autofocus foarte rapid, poze de DSLR cu fundal blurat (cred că tot din soft e făcută treaba asta și e posibil să arate un pic fals, spre deosebire de Lumia 1020. Mi-a plăcut însă managementul bateriei. Modul alb-negru e genial, dar telefonul se va mișca un pic greoi din cauza procesorului domolit.
E rezistent la apă și praf. 30 de minute o să reziste la un metru adâncime în apă. Nu o sa filmeze nimeni sub apă, dar e bine de știut că nu o să se strice când îl scapi în WC.
Samsung Galaxy S5 e un pachet interesant. Poate cel mai complet dintre toate telefoanele cu Android și singurul care poată să țină pasul cu iPhone 5S. Pe hârtie nu e cu nimic diferit de celelalte telefoane menționate mai sus, dar are parcă ceva în plus.
Nu merită totuși să treci la S5 daca ai un telefon cumpărat anul trecut. Diferențele sunt mici. De altfel, nu merită să treci nici de la iPhone 5 la 5S. În ambele cazuri, diferența majoră este senzorul de ampreuntă care este util dar nu merită banii. Din păcate însă, S5 o să fie depășit în scurt timp. În toamnă o să apară iPhone 6, Nexus 6, LG G3 și, cel mai probabil, primul Android 5.0 cu primul procesor pe 64bit – Samsung Galaxy Note4.

| Ionel85 a răspuns:

Are destul de putine diferente fata de S4 dar isi merita bani http://bit.ly/1nnYcw2