| Girly97 a întrebat:

Cine este responsabil pentru adjustarea smartphonurilor din casa la ora de vara fara sa umblam la ele?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa sunt programate ele, de exemplu eu am un Nokia vechi conectat la retea care nu ti a dat ora inainte, dar Samsung da, laptopul e inchis nu e conectat la net dar biosul lui stie ca trebuie setat o ora inainte

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un chinez mic

| mgtow a răspuns:

Internetul

| lpavel a răspuns:

De ce tocmai smartphonuri si nu ceasurile de pe noptiere sau unde le mai tinem? laughing Te descriu in 2 cuvinte: Esti materialista! laughing

| DeyCj a răspuns:

Rețeaua de telefonie.Ca să se autoajusteze ora la fusul orar trebuie să ai setată ora e automată de la rețea nu pe manual.Totuși și pe manual dacă setezi corect GMT-ul ora se va ajusta automat, dar nu are așa acuratețe versus ora setată de rețeaua de telefonie mobilă.

| gelu1970 a răspuns:

Tu. in functie de cum ai setat telefonul.

| Lioana a răspuns:

Rețeaua in care ești (Orange, Vodafone, Telekom, Digi) îți setează ora automat dacă ți-e activata aceasta opțiune.

| PainTech a răspuns:

Nu exista persoana angajata special pentru asa ceva. Tranzitia de la ora de vara se face automat, prin sistemul de operare instalat pe ele sau prin operatorul de telefonie mobila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un ceas desteptator!

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Reteaua de telefonie. Smarphone-urile sunt capabile sa se ajusteze singure datorita retelei. La fel ca si calculatoarele conectate la internet.

| Victoria18 a răspuns:

Fusul orar.

| xSega a răspuns:

Calendar ul telefonului

| LPCTSTR a răspuns (pentru xSega):

Si eu care credeam ca ziua, luna, anul, ora, minutul si secunda sunt setate de retea, nu de calendar.
Si acum ma intreb, cum calendarul, adica ziua, luna si anul. numerele acelea stabilesc ora?
Iar in cel mai rau caz (adica pentru telefoanele foarte vechi), ora seteaza ziua, luna, etc.

| Rorry a răspuns:

Smartofon-urile care se cand in ro sunt setate la fusul nostru orar, daca mergi in alta tara trebuie sa schimbi fusul din setari

Întrebări similare