Http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38764168
Raspunsul e aici. Funda? :)
Daca o sa fie bun ce mi-ai dat o sa primesti funda
Ma refeream sa il decodez pentru cine nu intelege mai exact.
Dar acolo ce scrie? nu sa-l decodezi? plus ca e pe pasi. "Unlock your Samsung Galaxy S3, Note 2 and Ruby. Free. No Rooting. No Hacking."
Poti sa te uiti si aici, de pe acst video singur m-am condus? dar in ce sens sa il decodezi? sa decodezi SIM dupa codul de 8 cifre? sau pentru root acces? sunt multe feluri de decodare pentru android.
http://www.youtube.com/watch?v=aw0HQYhKdVY
Pentru sim ca ma lasa sa sun un timp dupa nu mai pot suna nu ma mai lasa.
In acest caz, scuza-ma, asta e problema (cred ca de a operator) incearca sa vb cu serviciul clienti. Cea ce ti-am aratat eu, era ca sa dezblochezi SIM, ca sa poti suna de pe diferiti operatori.
Depinde la ce fel de blocare te referi!
Eu am Samsung Galaxy S3, iar deblocarea ecranului depinde de modul pe care l-ai setat tu de la SETARI ->BLOCARE ECRAN!
Daca te referi la deblocarea cartelei, trebuie sa stii codul PIN si codul PUK!
O seara buna!
Te referi sa revii la setarile din fabrica? Daca te referi la setarile din fabrica atunci trebuie sa faci exact cum iti zic:
Apesi pe butonul power timp de aproximativ 8-10 secunde pentru a se inchide si redeschide telefonul
Apoi apesi pe butonul de pe care dai volum mai mare-butonul home- si butonul power in acelasi timp pana cand iti apare simbolul de la android si iei degetul de pe power.
Apoi iti apare o lista si dai din volum mai mare si mai mic sa dai la al 5-lea rand din lista si dai pe power sa intri in el si dai yes
Pentru asta trebuie sa ai root. Ceea despre ce zici tu este Clockwork Mod