| myrko a întrebat:

Cine stie cum se deblocheaza un Samsung galaxy s3?

10 răspunsuri:
| myrko explică (pentru 0x11111051):

Daca o sa fie bun ce mi-ai dat o sa primesti fundawinking

Ma refeream sa il decodez pentru cine nu intelege mai exact.

| 0x11111051 a răspuns (pentru myrko):

Dar acolo ce scrie? nu sa-l decodezi? plus ca e pe pasi. "Unlock your Samsung Galaxy S3, Note 2 and Ruby. Free. No Rooting. No Hacking."

Poti sa te uiti si aici, de pe acst video singur m-am condus? dar in ce sens sa il decodezi? sa decodezi SIM dupa codul de 8 cifre? sau pentru root acces? sunt multe feluri de decodare pentru android.
http://www.youtube.com/watch?v=aw0HQYhKdVY

Pentru sim ca ma lasa sa sun un timp dupa nu mai pot suna nu ma mai lasa.

In acest caz, scuza-ma, asta e problema (cred ca de a operator) incearca sa vb cu serviciul clienti. Cea ce ti-am aratat eu, era ca sa dezblochezi SIM, ca sa poti suna de pe diferiti operatori.

| AnnaMaria27 a răspuns:

Depinde la ce fel de blocare te referi!
Eu am Samsung Galaxy S3, iar deblocarea ecranului depinde de modul pe care l-ai setat tu de la SETARI ->BLOCARE ECRAN!

Daca te referi la deblocarea cartelei, trebuie sa stii codul PIN si codul PUK!
O seara buna! big grin

| GabiO a răspuns:

Te referi sa revii la setarile din fabrica? Daca te referi la setarile din fabrica atunci trebuie sa faci exact cum iti zic:
Apesi pe butonul power timp de aproximativ 8-10 secunde pentru a se inchide si redeschide telefonul
Apoi apesi pe butonul de pe care dai volum mai mare-butonul home- si butonul power in acelasi timp pana cand iti apare simbolul de la android si iei degetul de pe power.
Apoi iti apare o lista si dai din volum mai mare si mai mic sa dai la al 5-lea rand din lista si dai pe power sa intri in el si dai yes

| 0x11111051 a răspuns (pentru GabiO):

Pentru asta trebuie sa ai root. Ceea despre ce zici tu este Clockwork Mod