| SingleForOne a întrebat:

Cum aș putea îmbunătăți conexiunea la internet pe mobil, prin datele mobile?
În ultimele 3 zile a fost dezastru! P.S.: Sunt la Orange!

10 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Efectele pandemiei, unul dintre ele.

| outsidethebox a răspuns:

Te rog spune-ne daca te referi la acces online via Wi-Fi sau via date mobile. In caul Wi-Fi, ai nevoue de un extender, pe cand in cazul celalat ai avea nevoie de un amplificator de semnal GSM. Evident, ambele costa, extender-ul fiind mai ieftin decat amplificatorul gsm.

| SingleForOne explică (pentru outsidethebox):

Via date mobile.

| outsidethebox a răspuns (pentru SingleForOne):

Pot enumera, daca vrei, cauzele pentru care s-ar intampla acest lucru, insa cred ca o rasfoire a site-ului https://avc.ro/ iti va da o idee legata de costurile minimale. Evident, va renta pentru o locatie gen pensiune, insa oricare ar fi cazul, nu te apuci sa cumperi nimic pana nu faci un site survey, ca sa determini ce se intampla in realitate.

Mi-am făcut o idee despre costuri, dar care ar fi cauzele și soluțiile? Nu sunt o persoană tehnică, dar tot m-aș descurca. happy

Acel adaptor pur și simplu se atașează pe telefon? Unde conectez acel cablu?

Nu te grabi, ti-am dat site-ul doar sa vezi preturile, trebuie identificata problema reala si asta nu este foarte usor deoarece iti trebuie un soft pus pe telefon si bineinteles, know how. Exemple:
- s-ar putea ca legatura cu celula gsm sa mearga beton, insa Orange sa aiba probleme in reteaua lor locala
- s-ar putea ca Orange sa emita in mai multe frecvente pe celula gsm la care esti conectat, insa problema sa fie fix pe frecventa pe care functioneaza aparatele tale
- s-ar putea sa fie nu doar o celula ci doua in zona ta, iar comunicatia cu telefonul tau sa "sara" cand pe una, cand pe alta.

Sincer, recomand fie sa ii suni pe cei de la suport si sa reclami problema, fie, daca esti convins ca problema este una locala tie, sa faci un site survey.

Daca mai ai intrebari, "shoot"!:-)

Okay, am mai învățat ceva. Dar cum testez acele lucruri? La început mi se părea banal, și rezolvam în 2 mișcări, dar acum devine foarte laborios! laughing

Să fiu mereu în contact cu aceștia mi se pare o bătaie de cap thinking Dar totuși, cam singura soluție, iar eu cred că aș fi singurul cu această problemă... și cred că e vorba doar de telefonul personal.

Nu am putut raspunde mai repede, scuze, vezi ce parere au si cei cu site-ul, e firma in toata regula si nu un site care vinde online. Succes!