Daca oamenii cumpara telefoane de 1000 euro nu ti se pare ca o fac cu un scop? Oamenii care isi permit asemenea telefon stiu de ce si-l cumpara si de ce e capabil, daca nu ar fi bun nu ar mai cumpara nimeni. Eu am avut telefoane Samsung si nu mi-am bagat unghia in gat...
Nu știu despre ce vorbești. Am foarte multi prieteni care cumpără doar Samsung, majoritatea își achiziționează modelele de top când sunt scoase pe piata fara sa se gândească prea mult. Nu am auzit la modelele noi să mai existe asemenea probleme. In plus, garanția tine de obicei 2 ani, totuși, sunt 2 ani de utilizare, e normal sa mai apară probleme deși, știu oameni care au telefoane de foarte mult timp de la Samsung și nu au avut probleme de genul. Important e și modul în care ai grija de telefonul tau. Daca îl scapi frecvent, nu îl cureți când trebuie, normal că vor apărea probleme la display sau cine știe la ce. Este aproape imposibil sa mai fie prezente acele probleme specificate de tine din moment ce display ul firmei Samsung nu mai este făcut în același mod și cu aceleași materiale ca la telefoanele de genul S6. Oricum, personal, recomand Xiaomi, își dau interesul pentru firma lor și vor să scoată ce e mai bun la prețuri cât mai decente.