| iLuzye a întrebat:

Cum fac sa-mi blochez cartela astfel incat sa nu pot primi apeluri sau mesaje pe ea, dar dupa ce o deblochez sa imi arate cine a incercat sa ma caute?

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Duo la cineva care se pricepe si spune-i sa tio blocheze.

| MeConstantine a răspuns:

1. Activezi mesageria vocala happy
2. Mesaje nu ai cum sa vezi pentru ca se incearca trimiterea lor 72 ore deci daca nu iti deschizi telefonul 72 de ore le pierzi, iar daca ti-l deschizi cei care ti-au trimis primesc confirmare de primire. Casuta vocala o p[oti verifica si de pe alt telefon prin setarea unei parole

| Eviix a răspuns:

Dai la optiuni si la blocare, dar nu stiu daca iti arata dupa cine te-a cautat!

| Buzedulci100 a răspuns:

De obicei unele telefoane au setari pentru profiluri de exemplu eu am un Samsung C330K si cand nu vreau sa primesc mesaje sau sa ma sune cineva dau pe profilul Deconectat(pe babeste imi taie semnalul)cand il deschid vad si cine m-a apelat si mesajele...la tine nu stiu... poti incerca sa inchizi telefonul sau sa scoti cartelahappy

| iLuzye explică (pentru Buzedulci100):

Tot le arata celorlalti ca mi-au trimis mesajul, si dupa ce scot cartela din telefon. Dar am cautat la profiluri, si am profilul Zbor (eu am Samsung Monte) si intr-adevar nici eu nu mai am semnal... dar daca vreau, sa zicem, dupa o luna sa mi-l dezactivez, primesc mesajele care au incercat sa mi se trimita?