anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa nu mai sune un numar de telefon? Adica sa il blochez sau ceva de genul.

Răspuns Câştigător
| passarisMB a răspuns:

Uite aici ceva interesant: Android oferă multe alternative pentru rezolvarea acestei probleme, însă cea mai interesantă aplicaţie de acest fel mi se pare Call Blocker de la NQ Mobile, dat fiind faptul că nu necesită root. Interfaţa aplicaţiei este foarte intuitivă şi oferă următoarele funcţii: blocare apeluri (respingere apel, redirecţionare, auto-SMS reply), blocare SMS (blocare SMS-uri care nu sunt în agendă sau după o listă de numere neacceptate), backup contacte pe server-ul lor, transfer date pe un alt telefon (cross platform: Android, Symbian, Blackberry), ştergerea rapidă de call log-uri şi/sau SMS-uri pentru un anumit contact sau număr pentru protejarea intimităţii.
iar aplicatia o găsesti pe Google Play.este free.incearca si asta

29 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Depinde ce tip de telefon ai, spune modelul exact...

Sunt aplicaţii pentru Android ( sau altele ) care pot respinge apelul automat, dacă sună cu număr vizibil.

| Konata a răspuns:

Nu ai cum sa-l blochezi decat sa-i spui ca ti-ai schimbat numarul, sa nu raspunzi sau sa-i inchizi mereu pana se plictiseste happy.

| William a răspuns (pentru Konata):

Asta fac de aproximativ un an si nu s-a plictisit.

| Konata a răspuns (pentru William):

Nu se lasa deloc.

| William a răspuns (pentru Konata):

Nu, desi ii inchid mai mereu cand suna si nu raspund la mesaje. Ce pot sa fac sa ma lase in pace?

| BassHunter13 a răspuns:

Acuma depinde te tel..Depinde la Samsung este o setare unde poti sa blochezi orice numar! Si unul poti!

| William a răspuns (pentru BassHunter13):

Bun, am Samsung galaxy fit. Unde este setarea sa blochez numarul?

| RoseOfTheFire a răspuns:

Schimba-ti numarul de telefon mai simplu!

| Generalul a răspuns:

Daca dureaza de un an treaba asta, intra sub incidenta noului cod penal, la apeluri telefonice nesolicitate/hartuire, cu atat mai mult daca o face la ore tarzii din noapte. Poti sa depui o plangere la sectia de politie la care apartii, iar apoi astepti sa se solutioneze cazul.

| William a răspuns (pentru Generalul):

Nu ma suna la ore tarzii foarte des, cred ca odata sau de doua ori intr-un an. Ma suna pe tot parcursul zilei, azi de 5 ori m-a sunat de la 12:05 la 21:05.

| Generalul a răspuns (pentru William):

Tot hartuire se numeste. Nu esti tu obligat sa iti schimbi numarul pentru ca te suna un dement tot timpul. Am patit si eu de astea, dar eu le raspundeam si apoi lasam telefonul undeva in timp ce-mi vedeam de ale mele. Dupa o zi sau doua se saturau sa mai sune si sa-si manance minutele degeaba tongue Oricum, plangerea la politie o poti face oricand. Ai putea sa-l ameninti cu treaba asta inainte si chiar sa-i spui sa se intereseze sa vada ca poti face asta si daca i-ar placea sa aiba dosar penal pe viitor, vezi daca se potoleste.

Neah, nu ii zic nimic. Sa vad daca pot sa depun plangere sau ceva. Daca se rezolva iti dau funda.

Am cautat pe internet si am gasit asta http://www.urbaniulian.ro/......cod-penal/ scrie ca ''apelarea telefonică... care creează temere sau îngrijorare reprezintă hărţuire faptă incriminată şi pedepsită cu închisoare sau amendă în noul Cod penal'' pai pe mine doar ma enerveaza ca ma suna de multe ori si daca raspund nu zice nimic. Iti multumesc pentru ca ai incercat sa ma ajuti.

| passarisMB a răspuns:

Ce tel este? simbian, android...etc pe cartela sau abonament?

| William a răspuns (pentru passarisMB):

Pe al meu am android.

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru William):

Cauta o aplicatie care sa iti respinga automat apelurile de la un anumit numar ( pe care il vei seta tu ) sau suna la operatorul de telefonie mobila si spune-le sa blocheze din centrala.

| William a răspuns (pentru TiffanyღBJ):

Sa vad daca merge.

| passarisMB a răspuns (pentru William):

Daca ai andoid e foarte, foarte simplu intri in setari->apel->lista apeluri respinse(blacklist)

Nu am lista apeluri respinse, am doar numere de apelare fixa; serviciu de mesagerie vocala; nr de mesagerie vocala; redirectionare apeluri si setari suplimentare. Acolo am ID apelant; apel in asteptare si activ. senzor de proxim.

Ia incearca la "Apeluri" si cand dai de numarul respectiv intri in "Optiuni", apoi "blocare(ignorare) numar"

Am doar apelare; trimite mesaj; editare nr inainte de apelare; adauga la contacte si sterge.

Buna ideea cu aplicatia asta, dar imi place mai mult ideea cu plangerea la politie. big grin

rolling on the floor plangerea la curcani rolling on the floor

Uite aici ceva interesant: Android oferă multe alternative pentru rezolvarea acestei probleme, însă cea mai interesantă aplicaţie de acest fel mi se pare Call Blocker de la NQ Mobile, dat fiind faptul că nu necesită root. Interfaţa aplicaţiei este foarte intuitivă şi oferă următoarele funcţii: blocare apeluri (respingere apel, redirecţionare, auto-SMS reply), blocare SMS (blocare SMS-uri care nu sunt în agendă sau după o listă de numere neacceptate), backup contacte pe server-ul lor, transfer date pe un alt telefon (cross platform: Android, Symbian, Blackberry), ştergerea rapidă de call log-uri şi/sau SMS-uri pentru un anumit contact sau număr pentru protejarea intimităţii.
iar aplicatia o găsesti pe Google Play.este free.incearca si asta

| Mihaitza_Radu_1993 a răspuns:

Poti sa creezi un grup nou in agenda ta telefonica si sa adaugi numarul in acel grup si apoi sa blochezi grupul.....sau sa dai respingere apel... apel in asteptare ceva! Sper ca ti-a fost de folos.

| alexsobo a răspuns:

Salut. Inchide-i telefonul cand suna.

| William a răspuns (pentru alexsobo):

Asta am facut pana acum.

| Petrysor_Ursulet_1985 a răspuns:

Am si eu o rugaminte am blocat din greseala un nr de telefon si nu mai ma poate suna cu al deblochez un mic ajutor va rog multumesc

| Popescu_Daniela_1978_Lz93 a răspuns:

Cum bochez un nr tel sa nu mai sune

| Adafinii_Mimi_1986 a răspuns:

La android adaugi numarul in memorie si dai editare... apoi bifezi trimitere apeluri in posta vocala.