| mrxmihaix a întrebat:

Cum imi pot dezinstala aplicatii care imi consuma bateria (gen gmail,email,social hub,google talk, etc) pe un telefon cu android?
funda promit!, mersi :*

3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Îl rootezi și apoi poți dezinstala

| OtiliaP a răspuns:

Maneger Aplicati>Pachet> Ai afisate toate aplicatiile, si ai butonul DEZINSTALEAZA langa numele lor. Am Samsung Galaxy cu Android si cunosc. Funda? ))

| DudaBoom a răspuns:

Intr-adevar trebuie rootat daca vrei sa dezinstalezi aplicatiile de mai sus dar acestea nu iti "mamanca" mult din baterie. Pentru a economosi bateria trebuie:
-sa folosesti reteaua 2G (Use only 2G networks in setarile de retea)
-sa fii strict cu tine in privinta aplicatiilor pe care le folosesti pentru ca majoritatea contin ad-uri care consuma bateria
-nu mai zic, sa dezactivezi wifi, bluetooth, gps, sync etc. cand nu le folosesti
-luminozitatea sa o mai reduci
-poti folosi un task killer si il setezi sa iti inchida aplicatii la un interval de timp (gasesti in play store)
-sau daca vrei sa economisesti si mai multa baterie, poti sa iti instalezi un custom rom dar necesita cunostinte avansate in android, ex: rootare, cwm, sa cunosti rom-urile bune, sa folosesti tweak-uri. Nu pot sa iti dau mai multe informatii pentru ca nu ai precizat marca si modelul telefonului tau dar in mare cam asta este. (cred ca ai un Samsung). Aa, si nu folosi widget-uri, eventual cat mai putine, numai ceasul, si poti seta inchiderea wifi-ului cand se stinge ecranul (WiFi Sleep Policy > When screen turns off).