Atunci da-i full scan la calculator, cu telefonul conectat la calculator.Si iti scaneaza antivirusul din calculator orice folder din telefon. Daca antivirusul are optiune sa bifezi ce local disc sa scanezi, bifezi nmai localul cu telefonul asa dureaza mai putin. Dupa scanare, stergi virusii si eventual tot ce e in carantina. Succes.
Daca i antivirus pe calculator si un cablu de date, conectezi telefonul la calculator(laptop) si deschizi fiecare folder si scanezi cu antivirusul.Folder cu folder, nu numai jocurile ci tot.
Prin cablul de date pot sa accesez doar fisierele cu muzica, videoclipuri, fotografii nu si pe cel unde sunt instalate aplicatiile
Nu conteaza, antivirusul scaneaza tot telefonul Uite, multumesc de fundita. Descarci pe calculator, super Antispyware si il instalezi. Inainte sa sccanezi cu el, bagi telefonul in usb. Apoi la superantispyware selectezi complet scan. Dupa aceea dai scan your computer.and iti apare sa selectezi ce anume vrei sa scanezi, bifezi toate.Te tine cca 50 de minute dar scaneaza fiecar fila in parte si de pe telefon si din calculator, absolut tot.Bineinteles ca jocurile sunt virusate.TOATE,poate sa spuna oricine ce vrea dar toate jocurile sunt virusate.O zi bua.
Salut am si eu acceiasi problema merge si pe Samsung gt-s5830i s-au gt-s5360 >?
Da,pe orice telefon dar mai mai ok ar fi sa descarci propriul antivirus pe telefon din Google play.
Atunci da-i full scan la calculator, cu telefonul conectat la calculator.Si iti scaneaza antivirusul din calculator orice folder din telefon. Daca antivirusul are optiune sa bifezi ce local disc sa scanezi, bifezi nmai localul cu telefonul asa dureaza mai putin. Dupa scanare, stergi virusii si eventual tot ce e in carantina. Succes.
Salut, am si eu aceiasi problema cu un Samsung gt-s5830i, si incerc sa-l devirusez da nu reusesc, tu ai reusit, cum ai rezolvat problema >?
Anonimul205 întreabă: