anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot afla daca imi e telefonul ascultat si cum imi dau seama daca este ascultat sau nu?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai vazut cumva faza cu Dan Diaconescu azi pe Facebook? Stai linistit.Sunt ascultate telefoanele unora cu nume grele.Nu ale noastre.Ale oamenilor de rand.Doar poate daca te ocupi cu lucruri ilegale sa iti fie ascultat.

| Razvan_Aly_1996 a răspuns (pentru darrio2007):

Am vazut...nu stiu ce sa cred de multe ori cand vorbesc cu cineva imi spune ca se aude pe el ce spune.

| suffarstar a răspuns (pentru Razvan_Aly_1996):

Aaaa,si eu patesc, nu iti sunt ascultate, nu detii tu secrete nationale, cred ca problema e de la satelit sau de la telefon.

| darrio2007 a răspuns (pentru Razvan_Aly_1996):

Nu stiu cat de adevarat este ceea ce spune el. Oricum a mintit foarte mult.

| Razvan_Aly_1996 a răspuns (pentru suffarstar):

Da am vazut si eu asta dar din cate am citit la comentari toti spun ca e o prostie

| Predator30 a răspuns:

Nu cred ca ai cum, dar nu trebuie sa iti faci griji pentru ca deocamdata nu exista aparate care sa iti inregistreze telefonul mobil, sunt doar cele de la firme etc...cel personal nu ti-l asculta nimeni! O zi faina!

| dany3la a răspuns:

Ba da se poate scrii pe tastatura *#06# si daca iti apare un cod IMEI atunci nu ti ascultat iar daca iti apare o linie atunci ti ascultat!

| Razvan_Aly_1996 a răspuns (pentru dany3la):

Imi apare numarul de serie de la teleofon straight face

| dany3la a răspuns (pentru Razvan_Aly_1996):

Si mie mi-a zis o colega de faza asta. daca iti apare o serie atunci nu iti este ascultat telefonul!

| AndreiAs02 a răspuns:

Daca in timp ce vorbesti la telefon se intrerupe convorbirea sau se aude bip, bip, telefonul e ascultat. Funda?

Întrebări similare