:))) aceisi problema o am si eu am un iphone 4 cu gevey aveam ios 4.3.3 si i-am facut update la ios 7.1.1 din pacate nu exista momentan gevey pentru iphone 4 cu ios 7.1.1 dar ai o sansa baga o versiune mai veche de ios care sti sigur ca gasesti gevey pentru ea, de preferat 4.3.3 fai jailbreak si s-ar putea sa iti mearga.
Uite aici intrebarea mea
http://www.tpu.ro/......re-pana_1/
Eu am vorbit pe TPU prin PM cu cineva priceput si el mi-a dat cateva raspunsuri. uitale aici poate te ajuta.
Ti-am zis, contacteaza cativa vanzatori deoarece sigur exista solutie cu rsmim/gevey(am mai avut acum jumatate de an pe cineva fix in situatia asta si tot asa tot ma intreba, si a intrebat vanzatorul, i-a confirmat ca merge si a fost ok). As cauta intrebarile si profiliul respectivului, dar imi ia foarte mult timp deoarece sunt prea multe raspunsuri date.
1. Daca e compatibil cu 7.0.1 ai 99% sanse sa fie compatibil si cu 7.1.1.
2. Daca ai avut jailbreak pe 4.3, teoretic ai shsh salvate, si in teorie ai putea sa faci downgrade, apoi upgrade prin alte metode neoficiale la ios 6. O alta solutie e sa faci downgrade la 4.3, apoi upgrade la 7.0.6(deoarece asta e ultimul pe care poti face jailbreak) cu evasi0n7. Ideea era ca daca aveai jailbreak, pe orice ios, mergea deocdat fara gevey.
3. Merita incercat, cum am zis la 2. Daca e ios 6, recomand 6.1.3
Poti baga usb-ul in calculator/laptop si sa ii dai restore si astepti pana se incarca....si bine inteles reaprinzi telefonul.